
Ситна та смачна страва - баклажани фаршировані овочами, запечені в духовці. Корисне блюдо, рецепт приготування з фото.
Ситна та смачна страва - баклажани фаршировані овочами, запечені в духовці. Корисне блюдо, рецепт приготування з фото.
Баклажани помити, розрізати навпіл, вирізати середину, посолити і залишити на 20 хвилин.
Вирізану середину порізати кубиками, посолити і теж залишити на 20 хвилин.
Цибулю порізати кубиками, часник подрібнити і обсмажити на сковорідці в олії до прозорості.
Середину баклажанів, порізану кубиками, промити, віджати і всипати у сковорідку до цибулю, смажити на середньому вогні 10-15 хвилин.
Добавити фарш, добре перемішати, щоб не було грудочок і смажити до готовності.
Помідори натерти на мілкій терці, зелень мілко порізати і добавити у сковорідку, смажити ще 5 хвилин.
Човники з баклажанів промити і поставити запікатися у нагріту до 230 градусів духовку на 15-20 хвилин, до м'якості.
Вийняти з духовки, викласти в середину начинку, посипати тертим сиром і поставити запікатися ще на 10 хвилин.
Дуже смачні запечені баклажани з овочами та фаршем готові, вийняти з духовки та подавати до столу гарячими.
Приємного смаку!