Оселедець з картоплею і розмарином

Оселедець з картоплею і розмариномОселедець з картоплею і розмарином
Оселедець разом з картоплею і розмарином – смачна друга страва. Рецепт приготування оселедця з картоплею дуже легкий і згодиться на кожен день.

Інгредієнти

  • 1 кг картоплі;
  • 10 гілочок розмарину;
  • 2 ст. л. вершкового масла;
  • 500 г слабосоленого оселедця в томатному соусі;
  • 2 ч. л. солі;
  • 125 г сметани

Рецепт приготування

Почистити і вимити картоплю, розрізати навпіл. Покладіть картоплю в деко змащене жиром, зрізаною поверхнею вгору.

Оселедець з картоплею і розмарином

Вимити розмарин, листочки відокремити, порізати і перемішати з сіллю.

Картоплю посипте цією сумішшю.

Оселедець з картоплею і розмарином

Нагріти духовку до температури 200 ° C. Розтопити вершкове масло і залити їм картоплю. Запікайте в духовці 30 хвилин.

Оселедець з картоплею і розмарином

Розкласти картоплю і слабосолений оселедець зі сметаною.

Порада
Щоб очищена картопля не потемніла, необхідно тримати її в холодній воді цілими бульбами.

Приємного смаку!