Гуляш зі свинини. Як приготувати смачний гуляш?

Гуляш зі свининиГуляш зі свинини

Смачний гуляш зі свинини має неповторний смак та аромат. Як приготувати гуляш, до вашої уваги покроковий рецепт з фото. М’ясний гуляш використовують разом з підливою як гарнір до різних круп та картоплі.

Інгредієнти

  • Свинина 700 г.
  • Цибуля 1-2 шт.
  • Борошно 2 ст.л. без гірки
  • Томатна паста 70 г.
  • Вода 3-4 склянки

Рецепт приготування гуляшу

М’ясо нарізати кубиками 2х2 см.

М'ясо нарізати кубиками 2х2 см

Викласти у добре розігріту сковорідку і смажити на великому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.

смажити у сковорідці

Добавити порізану кубиками цибулю, зменшити вогонь і смажити ще 5-7 хвилин.

Добавити порізану кубиками цибулю, смажити ще 5-7 хвилин

Добавити сіль, мелений перець, борошно, добре перемішати і смажити ще 2 хвилини.

Добавити сіль, перець, борошно, смажити ще 2 хвилини

Добавити томатну пасту, добре перемішати.

Добавити томатну пасту, добре перемішати

Влити воду, добавити лаврове листя, перемішати, закрити сковорідку кришкою і тушкувати на маленькому вогні 1 годину.

Влити воду, тушкувати 1 годину
Влити воду, тушкувати 1 годину

Подавати до столу з гарніром.

Подавати гуляш до столу з гарніром

Смачний м’ясний гуляш готовий, приємного смаку!