Смачний гуляш зі свинини має неповторний смак та аромат. Як приготувати гуляш, до вашої уваги покроковий рецепт з фото. М’ясний гуляш використовують разом з підливою як гарнір до різних круп та картоплі.
Інгредієнти
- Свинина 700 г.
- Цибуля 1-2 шт.
- Борошно 2 ст.л. без гірки
- Томатна паста 70 г.
- Вода 3-4 склянки
Рецепт приготування гуляшу
М’ясо нарізати кубиками 2х2 см.

Викласти у добре розігріту сковорідку і смажити на великому вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.

Добавити порізану кубиками цибулю, зменшити вогонь і смажити ще 5-7 хвилин.

Добавити сіль, мелений перець, борошно, добре перемішати і смажити ще 2 хвилини.

Добавити томатну пасту, добре перемішати.

Влити воду, добавити лаврове листя, перемішати, закрити сковорідку кришкою і тушкувати на маленькому вогні 1 годину.


Подавати до столу з гарніром.

Смачний м’ясний гуляш готовий, приємного смаку!