Смажені яйця з лавашем і сиром сулугуні

Смажені яйця з лавашем і сиром сулугуніСмажені яйця з лавашем і сиром сулугуні

Лаваш гарно поєднується з яйцем при смаженні на сковорідці, особливо з додаванням тертого сиру сулугуні. Оригінальний та простий в приготуванні рецепт, смачна друга страва на вечерю для всієї родини.

Інгредієнти

  • Лаваш тонкий 25-30 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Сир сулугуні білий 30-40 г.
  • Вершкове масло 25 г.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування смажені яйця з лавашем

Розтопити вершкове масло на сковорідці. Висипати порізаний на шматки приблизно 3х3 см лаваш, все перемішати.

смажити лаваш у вершковому маслі

Вбити яйця посолити, поперчити, добавити натертий на велику тертку сир сулугуні.

вбити яйця посолити, поперчити
добавити натертий на велику тертку сир сулугуні

Накрити кришкою сковорідку і смажити до готовності.

Накрити кришкою сковорідку і смажити до готовності

Смачне смажене яйце з лавашем готове, посипати зеленню та подавати до столу.

смажене яйце з лавашем готове

Приємного смаку!