Кабачки смажені з яйцем і часником

Кабачки смажені з яйцем і часникомКабачки смажені з яйцем і часником

В сезон дозрівання кабачків з них можна приготувати смачні та поживні страви. Однією з таких – смажені молоді кабачки з яйцем і часником. Рецепт приготування з фото смачної другої страви для всієї родини.

Інгредієнти

  • Кабачки молоді 400 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Сметана або майонез 2 ст. л.
  • Сіль, перець, олія для смаження
  • Часник 1 зубець

Рецепт приготування смажених кабачків з яйцем

Кабачки порізати кубиками 1 х 1 см. На сковорідку налити трішки олії і поставити на великий вогонь.

Коли сковорідка нагріється висипати нарізаний кабачок і смажити на великому вогні, доки він не стане м’яким. Відразу необхідно посолити кабачок, тоді він пустить сік і буде смажитись у власному соку.

смажити кабачки на сковороді

Яйця збити з сметаною чи майонезом і добавити подрібнений часник.

Яйця збити з сметаною чи майонезом і добавити подрібнений часник

Коли кабачок стане м’яким, вилити яєчну суміш і смажити ще 2-3 хвилини постійно помішуючи.

додати яєчну суміш до кабачків
смажити 2-3 хвилини

До столу подавати гарячим, посипавши подрібненою, свіжою зеленню. Смажені кабачки з яйцем та часником готові!

Смажені кабачки з яйцем та часником готові

Приємного смаку!