» » М'ясо з абрикосами під медово-апельсиновим соусом

М'ясо з абрикосами під медово-апельсиновим соусом

М'ясо з абрикосами під медово-апельсиновим соусомМ'ясо з абрикосами під медово-апельсиновим соусом

М'ясо з абрикосами під медово-апельсиновим соусом - смачна друга страва на обід або вечерю. Ця страва з абрикосами здана урізноманітнити ваш літній стіл. Рецепт м'яса під медово-апельсиновим соусом.

Інгредієнти

  • Биток свинина 300 г.
  • Абрикоси 8 шт.
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Мед 2 ст. л.
  • Апельсиновий сік 100 мл.
  • Вершкове масло 25 г.

Рецепт приготування

Розтопити вершкове масло і мед на сковорідці. Викласти абрикоси, розділені навпіл, без кісточок.

Розтопити вершкове масло і мед на сковорідці, викласти абрикоси

Добавити соєвий соус і смажити абрикоси 2 хвилини. Абрикоси повинні бути стиглими, але твердими і не сильно кислими.

До тих абрикос, що залишились, добавити апельсиновий сік, сіль, перець

Половину абрикос забрати з сковорідки, викласти в іншу ємність. До тих абрикос, що залишились, добавити апельсиновий сік, сіль, перець і смажити ще хвилин 3, потім цю суміш перетерти блендером у пюре і добавити до абрикос, які раніше виклали з сковорідки.

М'ясо розрізати поперек волокон на шматки товщиною 1-1.5 см.

М'ясо розрізати поперек волокон на шматки товщиною 1-1.5 см

Відбити, поперчити.

 Відбити, поперчити

Викласти на розігріту сковорідку і смажити 3 хвилини з однієї сторони, посолити, перевернути і смажити з іншої сторони ще 4 хвилини. М'ясо готове.

Викласти на розігріту сковорідку і смажити 3 хвилини з однієї сторони, посолити
перевернути і смажити з іншої сторони ще 4 хвилини

Відварити в підсоленій воді рис до готовності.

Подавати до столу рис з м'ясом. Зверху викласти дві половинки абрикос і полити абрикосовим соусом.

Подавати до столу рис з  м'ясом

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Відкриті пиріжки з абрикосами
Соковиті та смачні відкриті пиріжки з абрикосами приготовлені в духовці. Діти будуть в захваті від таких солодких пиріжків з абрикосами. До вашої уваги рецепт приготування відкритих пиріжків з абрикосами в духовці.
Абрикосовий сік з м'якоттю
Корисний та смачний абрикосовий сік з м'якоттю. Нескладний рецепт приготування, таким консервованим соком ви будете насолоджуватись взимку.
Панкейк класичний рецепт
Панкейк класичний - смачний та пишний, десерт на сніданок. Рецепт приготування американського панкейку дуже простий, покрокове фото. Смакувати панкейки краще з варенням, згущеним молоком або солодким сиропом.
Спагеті болоньезе
Перше, що приходить на думку, коли згадується італійська кухня - це, звичайно ж, піца. Слідом за нею слідом йде популярна паста. Сьогодні приготуємо спагеті болоньезе - популярна італійська страва. Довгі тоненькі макарони з оригінальним соусом болоньезе роблять цю другу страву неймовірно смачною та
Жульєн з куркою і грибами
Жульєн з куркою і грибами - домашній рецепт приготування смачної та корисної гарячої страви. Жульєн можна готувати навіть на святковий стіл. З нашими рецептами ви зможете харчуватись різноманітно і корисно, а жульєн з куркою і грибами зробить стіл вишуканим і святковим.
Короп смажений в борошні
Короп смажений в борошні - самий простий рецепт смаженої риби, за яким готують у кожній сім'ї. За цим рецептом ви можете смажити не тільки коропа, а будь-яку рибу з наших водойм. Як приготувати смаженого коропа, рецепт з фото - дуже швидко.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору