Домашні курячі ковбаски

Домашні курячі ковбаскиДомашні курячі ковбаски

Домашні курячі ковбаски – ароматні та соковиті, зроблені в домашніх умовах без домішок та барвників. Чудовий та простий рецепт приготування ковбасок з курячого фаршу. Такі домашні ковбаски стануть заміною відбивним та традиційним котлетам. Смачна закуски на кожен день та свята.

Інгредієнти

  • Курячий фарш 700 г.
    Манна крупа 4 ст. л.
    Молоко 200 мл.
    Паприка 1 ч. л.
    Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування ковбасок

Фарш добре перемішати з молоком і манною крупою, поставити у холодильник на 1 годину.

Фарш добре перемішати з молоком і манною крупою

Добавити паприку, сіль, перець за смаком і перемішати.

Добавити паприку, сіль, перець за смаком і перемішати

На харчову плівку викласти частину фарші і закрутити у ковбаску, кінці зав’язати.

На харчову плівку викласти частину фарші і закрутити у ковбаску, кінці зав'язати
зробити всі ковбаски

Покласти ковбаски у киплячу воду і варити 10 хвилин.

відварити ковбаски
дістати ковбаски з води

Ковбаски дістати з харчової плівки і обсмажити на сковорідці в олії з усіх боків.

Ковбаски дістати з харчової плівки і обсмажити на сковорідці

Домашні курячі ковбаски з хрусткою скоринкою готові.

Домашні курячі ковбаски
курячі ковбаски

Приємного смаку!