Свиняча вирізка запечена в духовці

Свиняча вирізка запечена в духовціСвиняча вирізка запечена в духовці

Ніжна свиняча вирізка виходить завдяки поєднанню гірчиці з соєвим соусом, в якому маринується м’ясо. Після запікання м’яса в духовці воно стає соковитим і смачним. Рецепт приготування свинячої вирізки в духовці, фото покроково.

Інгредієнти

  • Вирізка свиняча 500 г.
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Соєвий соус 1 ст. л.
  • Часник 3-4 зубці
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування запеченої свинини

М’ясо помити, обсушити паперовим рушником чи серветкою. Зробити ножем надрізи, покласти в них зубчики часнику.

М'ясо помити, обсушити. Зробити надрізи, покласти зубчики часнику

Добавити сіль, перець, гірчицю, соєвий соус, все перемішати і залишити так на 2-4 години.

замаринувати, залишити так на 2-4 години.

Замотати м’ясо у фольгу покласти у форму, налити трішки води, поставити у духовку, нагріту до 180 градусів на 1 годину.

Замотати м'ясо у фольгу поставити у духовку

Потім фольгу розмотати, збільшити нагрів до 220 градусів і запікати ще хвилин 10 до утворення рум’яної скоринки.

Потім фольгу розмотати, збільшити нагрів до 220 градусів і запікати 10 хвилин
Свиняча вирізка запечена в духовці

Свинина запечена в духовці готова – ароматна, соковита та смачна. Прекрасна святкова страва, нарізаємо скибочками, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Свинина запечена в духовці готова

Приємного смаку!