
Ніжна свиняча вирізка виходить завдяки поєднанню гірчиці з соєвим соусом, в якому маринується м'ясо. Після запікання м'яса в духовці воно стає соковитим і смачним. Рецепт приготування свинячої вирізки в духовці, фото покроково.
Ніжна свиняча вирізка виходить завдяки поєднанню гірчиці з соєвим соусом, в якому маринується м'ясо. Після запікання м'яса в духовці воно стає соковитим і смачним. Рецепт приготування свинячої вирізки в духовці, фото покроково.
М'ясо помити, обсушити паперовим рушником чи серветкою. Зробити ножем надрізи, покласти в них зубчики часнику.
Добавити сіль, перець, гірчицю, соєвий соус, все перемішати і залишити так на 2-4 години.
Замотати м'ясо у фольгу покласти у форму, налити трішки води, поставити у духовку, нагріту до 180 градусів на 1 годину.
Потім фольгу розмотати, збільшити нагрів до 220 градусів і запікати ще хвилин 10 до утворення рум'яної скоринки.
Свинина запечена в духовці готова - ароматна, соковита та смачна. Прекрасна святкова страва, нарізаємо скибочками, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Приємного смаку!