» » Індичка запечена в рукаві в духовці

Індичка запечена в рукаві в духовці

індичка запечена в рукавііндичка запечена в рукаві

Індичка запечена в рукаві в духовці - традиційна страва різдвяного столу багатьох країн світу. Рецепт з фото запікання цілком індички в духовці з покроковим описом. Дізнайтесь як замаринувати та запекти індичку - смачна страва на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Індичка 2-2.5 кг.
  • Мед 2 ст. л.
  • Гірчиця 2 ст. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Приправа «Хмелі-сунелі» 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт індички запеченої в рукаві

Маринування індички

Натерти індичку сіллю, перцем ззовні і всередині.

Натерти індичку сіллю, перцем

Для маринаду змішати мед, гірчицю, паприку, хмелі-сунелі.

Для маринаду змішати мед, гірчицю, паприку, хмелі-сунелі.
Для маринаду змішати мед, гірчицю, паприку, хмелі-сунелі

Обмазати тушку індика маринадом всередині і ззовні.

Обмазати тушку індика маринадом всередині і ззовні

Обгорнути індичку в рукав для запікання і залишити при кімнатній температурі на 1-1,5 годин. Якщо ставити у холодильник, можна так залишити і на 6-8 годин.

Обгорнути індичку в рукав для запікання

Покласти індичку на деко, налити трішки води і поставити запікатися у нагріту до 190 градусів духовку. Викладати індичку краще грудкою донизу, так вона вийде соковитішою. Випікатися індичка повинна приблизно 2-2,5 годин. Через 1,5 годин після початку запікання, рукав розрізати або зовсім забрати, щоб утворилася рум'яна скоринка.

Через 20-30 хвилин можна індичку перевернути грудкою доверху, щоб вона зарум'янилася з усіх боків. Перевірити готовність індички можна проткнувши ножем стегно в самому товстому місці. Якщо сік виділиться прозорим, то індичка готова, якщо сік буде рожевим її ще необхідно запікати.

Індичка запечена в рукаві в духовці готова

Індичка запечена в рукаві в духовці готова - смачна та поживна страва на святковий стіл

Схожі рецепти

Рулька з свинини запечена в рукаві
Рулька з свинини запечена в рукаві в духовці - смачна страва як для святкового столу, так і на кожен день. Рецепт за яким готую рульку досить простий і доступний. Рулька, запечена зі спеціями та часником в рукаві - ароматне і м'якеньке м'ясо, відмінний варіант закуски до свята.
Свиняча рулька запечена в духовці
Свиняча рулька запечена зі спеціями в духовці - святкова, м'ясна страва, яку можна приготувати на Різдво чи Пасху. Рецепт гарної закуски до святкового столу, який вимагає трохи зусиль від господині. Перевірений рецепт запеченої свинячої рульки.
Котлети з фаршу індички в духовці
Смачні котлети з фаршу індички можна смажити на сковороді, але вони мають кращій смак, соковиті, коли приготувати їх в духовці, та ще й під шубою з помідорів, твердого сиру. Рецепт котлет з фаршу індички, фото та покроковий опис. Гарна м'ясна страва до будь-якої вечері.
Картопля запечена в рукаві в духовці
Картопля запечена в рукаві в духовці чудова страва на кожен день та святковий стіл. Це спосіб приготування запеченої картоплі мабуть самий простий. Картопля виходить дуже смачна та корисна, дивіться рецепт з фото.
Картопля запечена в рукаві
Картопля запечена в рукаві в піст - що може бути смачніше? Особливо, коли після запікання не треба чистити деко. Смачна картопля в рукаві в духовці чудова страва на кожен день та на Різдво. Рецепт приготування картоплі запеченої в духовці простий та легкий.
Качка запечена з яблуками та медом
Качка запечена з яблуками та медом в духовці чудова страва на сімейні свята, смачне блюдо з ніжним смаком. Святковий рецепт качки, запеченої з яблуками і медом. Хороший, простий рецепт, при цьому м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору