» » Жульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибамиЖульєн з куркою і грибами

Жульєн з куркою і грибами - домашній рецепт приготування смачної та корисної гарячої страви. Жульєн можна готувати навіть на святковий стіл.

З нашими рецептами ви зможете харчуватись різноманітно і корисно, а жульєн з куркою і грибами зробить стіл вишуканим і святковим.

Інгредієнти

  • Філе куряче 300 г.
  • Гриби шампіньйони 300 г.
  • Сир твердий 100 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вершки 200 г.
  • Масло вершкове 20 г.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Сіль, перець, мускатний горіх
  • Олія для смаження

Рецепт приготування жульєну

Порізати куряче філе на пластинки товщиною 0,5 см. Посолити, поперчити і обсмажити на сковорідці з обох боків до золотистої скоринки. Коли охолоне, порізати соломкою.

куряче філе на пластинки товщиною 0,5 см
філе обсмажити на сковорідці
Коли охолоне, порізати соломкою

Свіжі гриби порізати соломкою. Цибулю порізати невеликими кубиками.

гриби порізати соломкою

Обсмажити цибулю на сковорідці в олії до прозорості. Добавити до цибулі гриби, посолити, поперчити і смажити до готовності грибів.

Добавити до цибулі гриби, посолити, поперчити і смажити до готовності грибів

Для соусу насипати на суху сковорідку борошно і обсмажити його до золотистого кольору.

насипати на суху сковорідку борошно і обсмажити його до золотистого кольору

Добавити масло і все добре перемішати.

Добавити масло і все добре перемішати

Вилити вершки і все ретельно перемішати, щоб не було грудочок.

Вилити вершки і все ретельно перемішати, щоб не було грудочок

До соусу, на сковорідку добавити обсмажене і порізане соломкою м'ясо, обсмажені гриби з цибулею, все перемішати.

До соусу, на сковорідку добавити обсмажене і порізане соломкою м'ясо, обсмажені гриби з цибулею, все перемішати

Викласти масу у жульєнниці (кокотниці), а якщо не має, можна і в одну велику форму, від цього смак страви не зміниться.

Викласти масу у жульєнниці, а якщо не має, можна і в одну велику форму

Зверху посипати тертим на великій тертці твердим сиром.

Зверху посипати тертим на великій тертці твердим сиром

Поставити запікатися жульєн у нагріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Подавати на стіл жульєн необхідно гарячим.

Поставити запікатися жульєн у духовку

Смачна та поживна друга страва готова!

Смачна та поживна друга страва готова!

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Салат з грибами і куркою
Салат з грибами і куркою - кращій рецепт поживного і смачного салату. Простий рецепт приготування салату з курячим філе, грибами, сиром. Дуже гарне поєднання печериць і курячого філе робить цей салат смачним.
М'ясні рулети з грибами в духовці
М'ясні рулетики з свинини гарна друга страва для святкового столу. Такі м'ясні рулети можна готувати з різними начинками, я приготую з смаженими грибами, твердим сиром і яйцями. Покроковий рецепт приготування рулетиків в духовці у вершках.
Салат з кукурудзою і грибами
Поживний, святковий салат з кукурудзою і грибами на Новий рік та день народження. Чудове поєднання смажених шампіньйонів з курячим філе і соковитою кукурудзою - ситна і смачна закуска. До вашої уваги рецепт приготування салату з покроковими фотографіями. Салат з грибами та кукурудзою - швидкий в
Котлети курячі з грибами
Курячі котлети з грибами покроковий рецепт приготування з фото. Ніжні і соковиті котлети з шампіньйонами і курячим філе - апетитна страва на вечерю. Легко, красиво та дуже смачно.
Курячі ніжки в мішечках
Запечені в духовці курячі ніжки з картоплею і грибами в мішечках з листкового тіста - смачна святкова страва. Здивуйте своїх рідних незвичною стравою, рецепт приготування з фото. Цікава та оригінальна друга страва з курячих гомілок.
Рецепти салатів на Великдень
Рецепти салатів на Великдень, смачні та нові салати на пасхальний стіл. Улюблені салати з м'ясом, яйцями і сиром вже дозволені! Нові рецепти салатів на Великдень та перевірені часом рецепти - серед тих, що ви знайдете нижче, обов'язково сподобаються.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору