» » Печінка «по-царськи» - запіканка з печінкою і овочами в духовці

Печінка «по-царськи» - запіканка з печінкою і овочами в духовці

печінка по-царськипечінка по-царськи

Печінка «по-царськи» запечена в духовці з овочами - ніжна і смачна друга страва, яка підійде на вечерю для всієї родини. Ця запіканка з печінкою готується швидко і легко за нашим рецептом з фото.

Інгредієнти

  • Печінка 500 г.
  • Манка 0,5 склянки
  • Молоко 0,5 склянки
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Яйця 1 шт.
  • Сметана 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Як готувати запіканку з печінкою


Курячу печінку подрібніть у блендері.

Курячу печінку подрібніть у блендері

Добавте молоко, манну крупу, сіль, перець за смаком добре перемішайте і поставте у холодильник не менш ніж на 1 годину.

перемішайте

Моркву натріть на великій тертці, цибулю поріжте кільцями четвертинами, обсмажити на сковорідці в олії до напів готовності.

Моркву натріть на великій тертці, цибулю поріжте кільцями четвертинами
обсмажити на сковорідці в олії до напів готовності

Форму змажте олією, викладіть половину печінки.

Форму змажте олією
викладіть половину печінки

Зверху покладіть обсмажені моркву з цибулею.

 Зверху покладіть обсмажені моркву з цибулею

Потім покладіть другу половину печінки і добре розрівняйте зверху.

Потім покладіть другу половину печінки

Запікати печінку у попередньо розігрітій до 190 градусів духовці.

Поставте запікатися у попередньо розігріту до 190 градусів духовку

Через 40 хвилин дістаньте печінку з духовки, залийте збитим яйцем зі сметаною і знову поставте запікатися на 20 хвилин.

яйце збити з сметаною
залийте збитим яйцем зі сметаною і знову поставте запікатися на 20 хвилин

Коли печінка спечеться її можна прикрасити тертим твердим сиром і зеленню.

залийте збитим яйцем зі сметаною і знову поставте запікатися на 20 хвилин

Запечена печінка в духовці «по-царськи» готова!

прикрасити тертим твердим сиром і зеленню
прикрасити тертим твердим сиром і зеленню
печінка в духовці «по-царськи» готова

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Салат з курячої печінки
Салат з курячої печінки дуже смачний і поживний. Цей святковий салат викладається шарами, всі інгредієнти гарно поєднуються - виходить корисний салат з курячою печінкою, маринованими огірками, твердим сиром, морквою. До вашої уваги рецепт приготування з фотографіями. Гарний салат до Нового року,
Картопля запечена «по-царськи»
Існує безліч рецептів картоплі в духовці, але ця запечена картопля з курячим філе має дійсно ніжний та чудовий смак, дійсно «по-царськи». Картопля запечена в духовці - найпоширеніша друга страва в нашій країні, яку можна готувати на кожен день та свята. Рецепт смачної картоплі з м'ясом, запеченої в
Запіканка з курячої печінки
Запіканка з курячої печінки дуже смачна друга страва на кожен день для дітей та дорослих. Рецепт курячої печінки запеченої в омлеті в духовці, фото та поради. Запіканка з курячої печінки має ніжний смак, м'яка та корисна.
Печінка з картоплею, запечені в духовці
Чудова друга страва - картопля з печінкою, запечені в духовці. Картопля запечена з курячою печінкою рецепт приготування з фото.
Печінка тушена
Тушена печінка - корисний гарнір до різних каш. Дізнайтеся як приготувати печінку яловичини з цибулею та морквою. Рецепт тушеної печінки з покроковим описом і фото. Печінка яловичини - цінний продукт, який містить багато вітамінів і потрібно включати печінку в свій раціон обов'язково.
Куряча печінка з цибулею
Простий рецепт курячої печінки смаженої з цибулею - друга страва яка підходить на кожен день і не потребує великих витрат. Куряча печінка з цибулею корисне та смачне блюдо.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору