М’ясні рулети з грибами в духовці

М'ясні рулетиМ'ясні рулети

М’ясні рулетики з свинини гарна друга страва для святкового столу. Такі м’ясні рулети можна готувати з різними начинками, я приготую з смаженими грибами, твердим сиром і яйцями. Покроковий рецепт приготування рулетиків в духовці у вершках.

Інгредієнти

  • М’ясо (биток) 700 г.
  • Свіжі гриби 500 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Сир твердий 100 г.
  • Вершки 1 склянка
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт м’ясних рулетиків з начинкою

Спочатку необхідно приготувати начинку. Для цього гриби і цибулю порізати кубиками, обсмажити на сковорідці в олії до готовності.

Яйця відварити, натерти на середній тертці.

Сир натерти на середній тертці.

Інгредієнти для начинки добре перемішати.

Інгредієнти для начинки добре перемішати

М’ясо порізати на шматки товщиною до 1 см, добре відбити з обох боків.

М’ясо порізати на шматки товщиною до 1 см, добре відбити з обох боків

Викласти начинку на середину м’яса і закрутити в рулет.

Викласти начинку на середину м'яса і закрутити в рулет

Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків. Рулети необхідно викладати на сковорідку закрученим кінцем донизу, тоді вони не будуть розкручуватися.

Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків
Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків

Обсмажені рулети викласти у форму для запікання

Обсмажені рулети викласти у форму для запікання.

Налити 1,5 скл. води, потім вилити вершки. Посолити, поперчити і поставити запікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Налити 1,5 скл. води, потім вилити вершки. Посолити, поперчити і поставити запікатися в духовку

Смачні рулетики на святковий стіл готові, гарно поєднуються з м’ятою картоплею.

рулетики на святковий стіл
рулетики готові

Приємного смаку!