» » М'ясні рулети з грибами в духовці

М'ясні рулети з грибами в духовці

М'ясні рулетиМ'ясні рулети

М'ясні рулетики з свинини гарна друга страва для святкового столу. Такі м'ясні рулети можна готувати з різними начинками, я приготую з смаженими грибами, твердим сиром і яйцями. Покроковий рецепт приготування рулетиків в духовці у вершках.

Інгредієнти

  • М'ясо (биток) 700 г.
  • Свіжі гриби 500 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Сир твердий 100 г.
  • Вершки 1 склянка
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт м'ясних рулетиків з начинкою


Спочатку необхідно приготувати начинку. Для цього гриби і цибулю порізати кубиками, обсмажити на сковорідці в олії до готовності.

Яйця відварити, натерти на середній тертці.

Сир натерти на середній тертці.

Інгредієнти для начинки добре перемішати.

Інгредієнти для начинки добре перемішати

М’ясо порізати на шматки товщиною до 1 см, добре відбити з обох боків.

М’ясо порізати на шматки товщиною до 1 см, добре відбити з обох боків

Викласти начинку на середину м'яса і закрутити в рулет.

Викласти начинку на середину м'яса і закрутити в рулет

Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків. Рулети необхідно викладати на сковорідку закрученим кінцем донизу, тоді вони не будуть розкручуватися.

Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків
Обсмажити рулети на сковороді з усіх боків

Обсмажені рулети викласти у форму для запікання
Обсмажені рулети викласти у форму для запікання.

Налити 1,5 скл. води, потім вилити вершки. Посолити, поперчити і поставити запікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Налити 1,5 скл. води, потім вилити вершки. Посолити, поперчити і поставити запікатися в духовку

Смачні рулетики на святковий стіл готові, гарно поєднуються з м'ятою картоплею.

рулетики на святковий стіл
рулетики готові

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Котлети «Пташине молоко»
Котлети «Пташине молоко», приготовлені за цим рецептом - смачні, соковиті і ароматні. Простий рецепт приготування котлет з курячого фаршу і начинкою з твердого сиру та вареного яйця. Неймовірно ніжні котлети до будь-якого гарніру на кожен день.
М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки з грибами - смачна страва якою ви здивуєте своїх гостей. Запечене в духовці м'ясо свинини з смаженими печерицями соковите та дуже смачне. До вашої уваги рецепт м'ясо по-французьки з грибами з покроковими фото приготування. Страва має гарний вигляд та чудовий смак, часто готую на
Великодній рулет з горіхами
Великодній рулет з горіхами стане чудовою прикрасою вашого святкового Великоднього столу. Щоб ваша традиційна паска не сумувала, приготуйте цей смачний та ароматний рулет з волоськими горіхами та родзинками за нашим перевіреним рецептом. Тісто в рулетах виходить ніжне та пухке, злегка вологе -
Рулет із лаваша з сирною начинкою
Рулети з лаваша з сирною начинкою - смачна та ситна закуска на свята. Начинки для рулету можуть бути на будь-який смак. Рецепт рулету з сирною начинкою фото та покрокове приготування.
М'ясний рулет «Ситий удав». Холодні закуски на святковий стіл
М'ясний рулет «Ситий удав» - смачна холодна закуска до святкового столу. Спробуйте приготувати цей м'ясний рулет на Новий рік або день народження - смак незвичний, вид оригінальний, продуктів не так вже й багато. Любителям млинців дуже сподобається цей святковий м'ясний рулет приготовлений в
Курячі крученики з грибами
Крученики з грибами рецепт з фото та покроковим описом. Рецепт м'ясних рулетиків з начинкою з шампіньйонів. Крученики - одне з популярних на Україні м'ясних блюд на кожен день та свята. Шалено смачні, маленькі м'ясні вертуни з грибною начинкою. Страва Української кухні приємно урізноманітнить ваш

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору