Котлети курячі з грибами

Котлети курячі з грибамиКотлети курячі з грибами

Курячі котлети з грибами покроковий рецепт приготування з фото. Ніжні і соковиті котлети з шампіньйонами і курячим філе – апетитна страва на вечерю. Легко, красиво та дуже смачно.

Інгредієнти

  • Куряче філе 700 г.
  • Гриби свіжі (шампіньйони) 300 г.
  • Яйце
  • Цибулина
  • Сало 100 г.
  • Хліб 100 г.
  • Сіль, перець, борошно для панірування

Рецепт приготування котлет

Хліб замочити у воді або молоці, коли розм’якне – віджати.

Гриби, цибулю порізати кубиками і обсмажити на маленькому вогні з мінімальним додаванням олії, можливо і без олії, так як гриби пускають сік при обсмажуванні.

Гриби, цибулю порізати кубиками і обсмажити на маленькому вогні

Залишити щоб гриби охолонули.

Перемолоти на м’ясорубці або за допомогою блендера: гриби куряче філе, сало, розм’якшений хліб.

Перемолоти на м’ясорубці

Добавити яйце, сіль, перець за смаком і все ретельно перемішати.

Сформувати котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити в олії, на невеликому вогні з обох боків до золотистої скоринки.

Сформувати котлети, обваляти їх у борошні і обсмажити
обсмажуємо до золотистої скоринки

Смачні, соковиті котлети курячі з грибами готові, смакуємо!

соковиті котлети курячі з грибами готові