Картопля з ребрами в духовці

Картопля з ребрами в духовціКартопля з ребрами в духовці

Смачна друга страва для всієї родини – запечена картопля з ребрами в духовці. Рецепт приготування з фото та покроковим описом. Гарне поєднання мариновані реберця з картоплею в духовці.

Інгредієнти

  • Ребра 800-1000 г.
  • Картопля 1 кг.
  • Соєвий соус 3 ст. л.
  • Часник 2-3 зубці
  • Свіжа зелень, сіль, перець, коріандр

Рецепт приготування

Ребра порізати, посолити трішки, добавити соєвий соус, подрібнений часник, коріандр, все ретельно перемішати і залишити на 1 годину.

Ребра порізати і замаринувати

Картоплю почистити, порізати на невеликі шматки, посолити, поперчити, добавити подрібнену зелень і все перемішати.

Картоплю почистити, порізати

У форму для запікання налити 100 мл води, викласти картоплю, зверху ребра.

викласти картоплю, зверху ребра

Форму закрити фольгою, краї защипнути.

Форму закрити фольгою

Поставити запікатися у нагріту до 250 градусів духовку на 35 хвилин.

Поставити запікатися у духовку

Потім фольгу забрати і запікати ще 10 хвилин, щоб зарум’янилися ребра.

запікати ще 10 хвилин, щоб зарум’янилися ребра

Смачна запечена картопля з ребрами готова, смакуємо!

картопля з ребрами готова