Котлети «Пташине молоко»

Котлети «Пташине молоко»Котлети «Пташине молоко»
Котлети «Пташине молоко», приготовлені за цим рецептом – смачні, соковиті і ароматні. Простий рецепт приготування котлет з курячого фаршу і начинкою з твердого сиру та вареного яйця. Неймовірно ніжні котлети до будь-якого гарніру на кожен день.

Інгредієнти

  • Фарш курячий 700 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Білий хліб 100 г. замочений у молоці
  • Сіль, перець
  • Для начинки:
  • Сир твердий 100 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Для обсмажування:
  • Яйця 2 шт.
  • Майонез 100 г.
  • Сода на кінчику ножа
  • Борошно 0,5 ст.

Як приготувати котлети

В фарш добавити подрібнену цибулю і віджатий хліб, попередньо замочений у молоці. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.

В фарш добавити подрібнену цибулю і віджатий хліб

Для начинки натерти яйця і сир на середню тертку.

натерти яйця і сир на середню тертку

Для обсмажування збити яйця з майонезом, добавити соду, борошно і добре перемішати.

Зробити кляр для обсмажування котлет
перемішати

Із фаршу зробити млинець, на середину покласти начинку, сформувати котлету. Обваляти в кляр і обсмажити з обох боків до золотистого кольору.

сформувати котлети і обсмажити

Викласти котлети на деко і поставити запікатися у духовку, нагріту до 180 градусів на 20 хвилин.

Викласти котлети на деко і поставити запікатися у духовку

Котлети пташине молоко готові – вийшли ніжні і соковиті.

Котлети пташине молоко готові
Котлети пташине молоко
Котлети пташине молоко в розрізі

Приємного смаку!