Картопля з салом, запечена у фользі

картопля з салом запечена у фользікартопля з салом запечена у фользі

Картопля з салом, запечена у фользі в духовці, дуже проста в приготуванні страва на кожен день. Печена картопля з салом в духовці виходить ніжна, ароматна і дуже смачна. До вашої уваги рецепт приготування картоплі в духовці.

Інгредієнти

  • Картопля
  • Сало
  • Сіль, часник

Рецепт приготування

Картоплю добре миємо, просушуємо і розрізаємо навпіл.

Картоплю добре миємо, просушуємо і розрізаємо навпіл

Сало нарізаємо на шматочки товщиною 3-5 мм.
Одну половинку картоплі натираємо сіллю, іншу часником і кладемо в середину шматок сала.

Одну половинку картоплі натираємо сіллю, іншу часником

кладемо в середину шматок сала

Потім кожну картоплину замотуємо у фольгу і викладаємо у форму для запікання. Наливаємо трішки води у форму.

кожну картоплину замотуємо у фольгу і викладаємо у форму для запікання

Печемо картоплю в нагрітій до 220 градусів духовці приблизно 1 годину. В залежності від сорту картоплі цей час може бути більшим або меншим.

печемо картоплю в нагрітій до 220 градусів духовці приблизно 1 годину

Готовність картоплі перевіряємо зубочисткою, вона повинна легко входити в картоплю. Необхідно слідкувати за тим, щоб у формі постійно була вода, інакше вона пригорить.
Смачна печена картопля з салом готова, смачного!

печена картопля з салом готова

Приємного смаку!

1 думки про “Картопля з салом, запечена у фользі”

  1. Я ще посипаю приправами, і обов'язково коріандром меленим. Виходить чудово

Коментарі закриті.