» » М'ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки з курячого філеМ'ясо по-французьки з курячого філе
М'ясо по-французьки з курячого філе з картоплею - ароматна, смачна страва на кожен день та святковий стіл. Куряче філе готується швидко, страва виходить ніжна і ситна. Чудова кулінарна страва для ситної і смачної вечері для всієї родини. Рецепт приготування м'ясо по-французьки з покроковими фотографіями.

Інгредієнти

  • Куряче філе 1 кг.
  • Картопля 700 г.
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Сир твердий 150 г.
  • Майонез, сіль, перець, оцет, цукор

Рецепт приготування


Філе куряче наріжте поперек шматочками товщиною 1 см. Відбийте, присипте сіллю, перцем.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


Цибулю наріжте тонкими кільцями і замаринуйте.
Маринад для цибулі:
В 1 стакан гарячої води (70 градусів) додати 1 ст.л цукру, 0,5 ч. л. солі, 6 ст. л. оцту, перемішайте все, залити маринадом цибулю.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


Залиште на 15 хвилин. Маринад злийте, цибулю трішки відіжміть руками.

Почистіть і тоненько поріжте картоплю. Збризнути її олією, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


На деко, застелене пергаментом викладіть відбиті шматочки курячого м’яса, зверху покладіть замариновану цибулю.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


На цибулю викладіть картоплю. Картоплю викладайте один на одну, щоб вийшло як луска в риби.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


Зверху змажте майонезом і посипте тертим твердим сиром.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


М'ясо по-французьки поставте запікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Духовку вимкніть і залиште м’ясо ще на 10 хвилин.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт


Смачна страва готова, ще за смаком додавайте кетчуп або аджику.

М'ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки


Приємного смаку!

Схожі рецепти

М'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки з грибами - смачна страва якою ви здивуєте своїх гостей. Запечене в духовці м'ясо свинини з смаженими печерицями соковите та дуже смачне. До вашої уваги рецепт м'ясо по-французьки з грибами з покроковими фото приготування. Страва має гарний вигляд та чудовий смак, часто готую на
М'ясо по-французьки з свинини
Сьогодні м'ясо по-французьки з свинини приготовлене в духовці займе першу позицію на святковому столі. Існує декілька варіантів приготування м'яса по-французьки. До вашої уваги рецепт з фото м'ясо по-французьки в духовці з свинини. Для мене смак цієї страви нагадав смак шашлику - соковита та смачна
Шампіньйони фаршировані куркою
Дуже смачна гаряча закуска з грибів, запечених з куркою і сиром. Запечені фаршировані гриби ви з легкістю зможете приготувати для гостей. Простий рецепт смачної святкової закуски, соковиті гриби з начинкою в духовці.
М'ясо по-французьки
М’ясо по французьки - популярна кулінарна страва у всьому світі. М’ясо приготовлене в духовці за цим рецептом смачне, соковите та аппетитне. М’ясо по французьки приготовлене в духовці найкраще підійде до святкової вечері. Як готувати м'ясо по-французьки зі свинини рецепт з фото.
Теплий салат з курячою печінкою
Салат з курячою печінкою досить ситний, тому його можна подати як самостійне блюдо. Він підходить для щоденного меню, а також цілком може прикрасити святковий стіл. Простий рецепт салату з курячої печінки.
Печеня по-київськи
Як і всі страви, приготовлені в керамічних горщиках, печеня по-київськи володіє насиченим смаком і ароматом. Рецепт печеня по-київськи - смачна друга страва приготовлена в горщиках.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору