М’ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки з курячого філеМ'ясо по-французьки з курячого філе
М’ясо по-французьки з курячого філе з картоплею – ароматна, смачна страва на кожен день та святковий стіл. Куряче філе готується швидко, страва виходить ніжна і ситна. Чудова кулінарна страва для ситної і смачної вечері для всієї родини. Рецепт приготування м’ясо по-французьки з покроковими фотографіями.

Інгредієнти

  • Куряче філе 1 кг.
  • Картопля 700 г.
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Сир твердий 150 г.
  • Майонез, сіль, перець, оцет, цукор

Рецепт приготування

Філе куряче наріжте поперек шматочками товщиною 1 см. Відбийте, присипте сіллю, перцем.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

Цибулю наріжте тонкими кільцями і замаринуйте.
Маринад для цибулі:
В 1 стакан гарячої води (70 градусів) додати 1 ст.л цукру, 0,5 ч. л. солі, 6 ст. л. оцту, перемішайте все, залити маринадом цибулю.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

Залиште на 15 хвилин. Маринад злийте, цибулю трішки відіжміть руками.

Почистіть і тоненько поріжте картоплю. Збризнути її олією, посоліть, поперчіть і добре перемішайте.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

На деко, застелене пергаментом викладіть відбиті шматочки курячого м’яса, зверху покладіть замариновану цибулю.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

На цибулю викладіть картоплю. Картоплю викладайте один на одну, щоб вийшло як луска в риби.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

Зверху змажте майонезом і посипте тертим твердим сиром.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

М’ясо по-французьки поставте запікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Духовку вимкніть і залиште м’ясо ще на 10 хвилин.

М'ясо по-французьки з курячого філе рецепт

Смачна страва готова, ще за смаком додавайте кетчуп або аджику.

М'ясо по-французьки з курячого філе

М'ясо по-французьки

Приємного смаку!