» » М'ясо по-французьки з грибами

М'ясо по-французьки з грибами

М'ясо по-французьки з грибамиМ'ясо по-французьки з грибами
М'ясо по-французьки з грибами - смачна страва якою ви здивуєте своїх гостей. Запечене в духовці м'ясо свинини з смаженими печерицями соковите та дуже смачне. До вашої уваги рецепт м'ясо по-французьки з грибами з покроковими фото приготування. Страва має гарний вигляд та чудовий смак, часто готую на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка 1 кг.
  • Гриби 300 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Майонез 200 г.
  • Сир 100 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування


М’ясо помити, нарізати поперек товщиною близько 1 см.

М'ясо по-французьки з грибами


Відбити шматки з обох боків, посолити, поперчити. Викласти відбиті шматки м’ясо на деко, застелене пергаментом.

М'ясо по-французьки з грибами


Гриби порізати пластинками, цибулю півкільцями, обсмажити на сковорідці в олії.

М'ясо по-французьки з грибами


На м’ясо викласти смажені гриби з цибулею.

М'ясо по-французьки з грибами


Змішати яйце, сир, натертий на середній тертці, майонез.

М'ясо по-французьки з грибами


Викласти ложкою цей соус на гриби.

М'ясо по-французьки з грибами


Поставте деко з м'ясом запікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

М'ясо по-французьки з грибами


По закінченню духовку вимкнути і залишити м’ясо ще на 10 хвилин. Соковите та смачне м'ясо по-французьки з грибами готове.

М'ясо по-французьки з грибами


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Курячі ніжки в мішечках
Запечені в духовці курячі ніжки з картоплею і грибами в мішечках з листкового тіста - смачна святкова страва. Здивуйте своїх рідних незвичною стравою, рецепт приготування з фото. Цікава та оригінальна друга страва з курячих гомілок.
М'ясо по-французьки з свинини
Сьогодні м'ясо по-французьки з свинини приготовлене в духовці займе першу позицію на святковому столі. Існує декілька варіантів приготування м'яса по-французьки. До вашої уваги рецепт з фото м'ясо по-французьки в духовці з свинини. Для мене смак цієї страви нагадав смак шашлику - соковита та смачна
М'ясо по-французьки
М’ясо по французьки - популярна кулінарна страва у всьому світі. М’ясо приготовлене в духовці за цим рецептом смачне, соковите та аппетитне. М’ясо по французьки приготовлене в духовці найкраще підійде до святкової вечері. Як готувати м'ясо по-французьки зі свинини рецепт з фото.
Фарширована картопля в духовці
Фарширована картопля запечена в духовці відмінна гаряча закуска. Картопля фарширована м'ясом і грибами має ніжний смак, рецепт приготування з фото. Фарширована картопля в духовці, запечена в фользі, смачна страва на кожен день.
Салат з курячої печінки з грибами
Салат з курячої печінки з грибами - рецепт приготування з фото. Смачний святковий салат з курячою печінкою, грибами і морквою готується просто та легко. Дуже смачний салат зі смаженою печінкою і печерицями - до святкового столу або домашнього обіду. І привід знайдеться - скоро Новий рік!
Курячі крученики з грибами
Крученики з грибами рецепт з фото та покроковим описом. Рецепт м'ясних рулетиків з начинкою з шампіньйонів. Крученики - одне з популярних на Україні м'ясних блюд на кожен день та свята. Шалено смачні, маленькі м'ясні вертуни з грибною начинкою. Страва Української кухні приємно урізноманітнить ваш

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору