М’ясо по-французьки з грибами

М'ясо по-французьки з грибамиМ'ясо по-французьки з грибами
М’ясо по-французьки з грибами – смачна страва якою ви здивуєте своїх гостей. Запечене в духовці м’ясо свинини з смаженими печерицями соковите та дуже смачне. До вашої уваги рецепт м’ясо по-французьки з грибами з покроковими фото приготування. Страва має гарний вигляд та чудовий смак, часто готую на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Свиняча вирізка 1 кг.
  • Гриби 300 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Майонез 200 г.
  • Сир 100 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування

М’ясо помити, нарізати поперек товщиною близько 1 см.

М'ясо по-французьки з грибами

Відбити шматки з обох боків, посолити, поперчити. Викласти відбиті шматки м’ясо на деко, застелене пергаментом.

М'ясо по-французьки з грибами

Гриби порізати пластинками, цибулю півкільцями, обсмажити на сковорідці в олії.

М'ясо по-французьки з грибами

На м’ясо викласти смажені гриби з цибулею.

М'ясо по-французьки з грибами

Змішати яйце, сир, натертий на середній тертці, майонез.

М'ясо по-французьки з грибами

Викласти ложкою цей соус на гриби.

М'ясо по-французьки з грибами

Поставте деко з м’ясом запікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

М'ясо по-французьки з грибами

По закінченню духовку вимкнути і залишити м’ясо ще на 10 хвилин. Соковите та смачне м’ясо по-французьки з грибами готове.

М'ясо по-французьки з грибами

Приємного смаку!