Курячі ніжки в мішечках

Курячі ніжки в мішечкахКурячі ніжки в мішечках
Запечені в духовці курячі ніжки з картоплею і грибами в мішечках з листкового тіста – смачна святкова страва. Здивуйте своїх рідних незвичною стравою, рецепт приготування з фото. Цікава та оригінальна друга страва з курячих гомілок.

Інгредієнти

  • Листкове тісто 0,5 кг.
  • Курячі гомілки 6 шт.
  • Гриби свіжі 300 г.
  • Картопля 400 г. (очищеної)
  • Цибуля 1 шт.
  • Вершкове масло 50 г.
  • Сіль, перець, олія

Рецепт приготування

Очищену картоплю відварити до готовності. В картоплю добавити вершкове масло, пом’яти.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Гриби і цибулю мілко порізати і обсмажити в олії на сковорідці.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Смажені гриби добавити до картоплі, посолити , поперчити за смаком і все добре перемішати.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Курячі ніжки посолити і обсмажити до готовності приблизно 25-30 хвилин.

Тісто розкочувати товщиною 3-4 мм, розрізати на квадрати розміром 15 х 15 см. На середину квадрата викласти 2-3 ст. л. картопляного пюре з грибами.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Зверху поставити ніжку.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Кінці тіста зібрати і зв’язати ниткою (сильно не зав’язувати, бо потім тісто розірветься).

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Деко застелити пергаментом, викласти мішечки.

Курячі ніжки в мішечках рецепт

Поставити запікатися у нагріту до 190 градусів духовку на 20-30 хвилин, до золотистого кольору мішечків.
Курячі ніжки в мішечках готові, перед подачею на стіл зніміть нитку, та прикрасьте страву зеленню.

Курячі ніжки в мішечках

Приємного смаку!