М’ясо по-французьки з свинини

М'ясо по-французьки з свининиМ'ясо по-французьки з свинини
Сьогодні м’ясо по-французьки з свинини приготовлене в духовці займе першу позицію на святковому столі. Існує декілька варіантів приготування м’яса по-французьки. До вашої уваги рецепт з фото м’ясо по-французьки в духовці з свинини. Для мене смак цієї страви нагадав смак шашлику – соковита та смачна святкова страва.

Інгредієнти

  • М’ясо 0,5-0,7 кг. (свиняча вирізка)
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Майонез 100-150 г.
  • Сир твердий 100 г.
  • Сіль, перець

Рецепт приготування

М’ясо потрібно порізати шматками товщиною приблизно 1 см.

М'ясо по-французьки рецепт

Кожен шматок відбити з обох боків. Посолити, поперчити і залишити на 5-10 хвилин.

М'ясо по-французьки рецепт

Застелити форму для запікання пергаментом або помазати маслом вершковим і викласти зверху відбиті шматки м’яса.

Цибулю нарізати тонкими кільцями і не розділяючи викласти поверх м’яса. Зверху сіточка майонезу.

М'ясо по-французьки рецепт

М'ясо по-французьки рецепт

Поставити запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Потім посипати тертим твердим сиром і знову поставити запікатися на 10-15 хвилин, щоб сир розтопився і зарум’янився.

М'ясо по-французьки рецепт

М'ясо по-французьки рецепт

Дістаємо готове м’ясо з духовки, гарно поєднується з будь-яким гарніром. Соковите, ніжне та м’якеньке м’ясо вийшло.

М'ясо по-французьки

Приємного смаку!