» » М'ясо по-французьки з свинини

М'ясо по-французьки з свинини

М'ясо по-французьки з свининиМ'ясо по-французьки з свинини
Сьогодні м'ясо по-французьки з свинини приготовлене в духовці займе першу позицію на святковому столі. Існує декілька варіантів приготування м'яса по-французьки. До вашої уваги рецепт з фото м'ясо по-французьки в духовці з свинини. Для мене смак цієї страви нагадав смак шашлику - соковита та смачна святкова страва.

Інгредієнти

  • М’ясо 0,5-0,7 кг. (свиняча вирізка)
  • Цибуля 2-3 шт.
  • Майонез 100-150 г.
  • Сир твердий 100 г.
  • Сіль, перець

Рецепт приготування


М’ясо потрібно порізати шматками товщиною приблизно 1 см.

М'ясо по-французьки рецепт


Кожен шматок відбити з обох боків. Посолити, поперчити і залишити на 5-10 хвилин.

М'ясо по-французьки рецепт


Застелити форму для запікання пергаментом або помазати маслом вершковим і викласти зверху відбиті шматки м’яса.

Цибулю нарізати тонкими кільцями і не розділяючи викласти поверх м’яса. Зверху сіточка майонезу.

М'ясо по-французьки рецепт

М'ясо по-французьки рецепт


Поставити запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Потім посипати тертим твердим сиром і знову поставити запікатися на 10-15 хвилин, щоб сир розтопився і зарум’янився.

М'ясо по-французьки рецепт

М'ясо по-французьки рецепт


Дістаємо готове м'ясо з духовки, гарно поєднується з будь-яким гарніром. Соковите, ніжне та м'якеньке м'ясо вийшло.

М'ясо по-французьки


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Свинина в духовці «Гармошка»
Свинина запечена в духовці «Гармошка» - ніжне, ароматне, соковите та смачне блюдо. Гарна м'ясна страва до святкового столу на день народження чи новий рік. Рецепт приготування з фото свинини в духовці з сиром та помідорами.
Кабачковий пиріг в духовці
Смачний та ніжний кабачковий пиріг з шматочками курячого філе, ковбасою, помідорами. Я часто готую таку запіканку з кабачків для своєї родини влітку, вона дуже нагадує піцу. Корисний кабачковий пиріг рецепт приготування з покроковими фотографіями.
Гарячі бутерброди в духовці
Гарячі бутерброди в духовці готуються швидко - смачна закуска на кожен день. Як приготувати бутерброди з ковбасою, твердим сиром, зеленню в духовці рецепт з фото. Гарячі бутерброди це чудова страва на сніданок для всієї родини.
Картопля запечена з ковбасою в духовці
Картопля запечена з ковбасою відмінна страва на вечерю для всієї родини. Страви з картоплі завжди виходять смачними, ситними та корисними. Запечена картопля в духовці ніжна та апетитна та чудово поєднується з ковбасою та твердим сиром.
Пікантні макарони в духовці
Пікантні макарони з ковбасою, помідорами та болгарським перцем запечені в духовці - ситна друга страва на кожен день. Макарони - улюблена страва багатьох, готується швидко, поживна та смачна. Рецепт макаронів з помідорами в духовці готується досить легко, і у вас вийде смачна страва на вечерю.
М'ясо по-французьки
М’ясо по французьки - популярна кулінарна страва у всьому світі. М’ясо приготовлене в духовці за цим рецептом смачне, соковите та аппетитне. М’ясо по французьки приготовлене в духовці найкраще підійде до святкової вечері. Як готувати м'ясо по-французьки зі свинини рецепт з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору