» » Свинина в духовці «Гармошка»

Свинина в духовці «Гармошка»

Свинина в духовціСвинина в духовці
Свинина запечена в духовці «Гармошка» - ніжне, ароматне, соковите та смачне блюдо. Гарна м'ясна страва до святкового столу на день народження чи новий рік. Рецепт приготування з фото свинини в духовці з сиром та помідорами.

Інгредієнти

  • М’ясо свинина (корейка або карбонат) 1 кг.
  • Помідори 2-3 шт.
  • Сир твердий 150-200 г.
  • Часник 2-3 зубці
  • Маринад:
  • Лимонний сік 1 ст. л.
  • Соєвий соус 2-3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Олія 2 ст.л.

Рецепт приготування


На м’ясі зробити поперечні надрізи приблизно через 1 см, не дорізаючи до кінця.

Свинина в духовці рецепт


Змішати компоненти для маринаду і змастити м’ясо зі всіх сторін, посолити, поперчити.

Свинина в духовці рецепт


Залишити м’ясо маринуватися на 10-12 хвилин.

Свинина в духовці рецепт


Нарізати пластинками сир (або купити вже в пластинах), кільцями помідори і подрібнити часник.

Свинина в духовці рецепт


В кожен надріз покласти пластинку сиру, помідор і трішки часнику.

Свинина в духовці рецепт

Свинина в духовці рецепт


Свинину замотати у фольгу, покласти у форму для запікання, налити трішки води у форму.

Свинина в духовці рецепт


Поставити запікатися м’ясо у нагріту до 190 градусів духовку на 1 годину.

Свинина в духовці рецепт


Готове м’ясо «гармошка» можна прикрасити зеленню. Гарно смакує з будь-яким гарніром.

Свинина в духовці

Свинина в духовці


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Свинячі ребра запечені в духовці
Свинячі ребра запечені в духовці - коронна друга страва зі свинини. Ароматні та соковиті реберця в маринаді справжня м'ясна страва на свята та на кожен день. Простий рецепт приготування свинячих реберець в рукаві.
Котлети в духовці з підливою
Котлети в духовці з підливою смачна страва з м'яса на кожен день. Соковиті та смачні котлети запечені в духовці, простий рецепт приготування з фото. Котлети з підливою приготовлені за цим рецептом є дієтичними та ніжними на смак.
Качка запечена з яблуками та медом
Качка запечена з яблуками та медом в духовці чудова страва на сімейні свята, смачне блюдо з ніжним смаком. Святковий рецепт качки, запеченої з яблуками і медом. Хороший, простий рецепт, при цьому м’ясо виходить дуже ніжним і соковитим.
Запечена картопля в духовці з куркою
Запечена картопля в духовці з куркою - кращий рецепт другої страви на кожен день та свята. Ароматна картопля запечена разом з куркою в духовці нескладна в приготуванні кулінарна страва.
Куряча грудка запечена в духовці
Куряча грудка запечена в духовці з болгарським перцем та спеціями - соковита та смачна м'ясна страва на кожен день. Рецепт приготування запеченої курячої грудки з фото та покроковим описом. Дуже добра страва на вечерю - куряча грудка з гарніром з рису або картоплі.
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.

1 комментар

Ліна
Дуже смачно виглядає.
Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору