Свинина в духовці «Гармошка»

Свинина в духовціСвинина в духовці

Свинина запечена в духовці «Гармошка» – ніжне, ароматне, соковите та смачне блюдо. Гарна м’ясна страва до святкового столу на день народження чи новий рік. Рецепт приготування з фото свинини в духовці з сиром та помідорами.

Інгредієнти

  • М’ясо свинина (корейка або карбонат) 1 кг.
  • Помідори 2-3 шт.
  • Сир твердий 150-200 г.
  • Часник 2-3 зубці
  • Маринад:
  • Лимонний сік 1 ст. л.
  • Соєвий соус 2-3 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Олія 2 ст.л.

Рецепт приготування

На м’ясі зробити поперечні надрізи приблизно через 1 см, не дорізаючи до кінця.

Свинина в духовці рецепт

Змішати компоненти для маринаду і змастити м’ясо зі всіх сторін, посолити, поперчити.

Свинина в духовці рецепт

Залишити м’ясо маринуватися на 10-12 хвилин.

Свинина в духовці рецепт

Нарізати пластинками сир (або купити вже в пластинах), кільцями помідори і подрібнити часник.

Свинина в духовці рецепт

В кожен надріз покласти пластинку сиру, помідор і трішки часнику.

Свинина в духовці рецепт

Свинина в духовці рецепт

Свинину замотати у фольгу, покласти у форму для запікання, налити трішки води у форму.

Свинина в духовці рецепт

Поставити запікатися м’ясо у нагріту до 190 градусів духовку на 1 годину.

Свинина в духовці рецепт

Готове м’ясо «гармошка» можна прикрасити зеленню. Гарно смакує з будь-яким гарніром.

Свинина в духовці

Свинина в духовці

Приємного смаку!

1 думки про “Свинина в духовці «Гармошка»”

Коментарі закриті.