Кабачковий пиріг в духовці

Кабачковий пиріг в духовціКабачковий пиріг в духовці
Смачний та ніжний кабачковий пиріг з шматочками курячого філе, ковбасою, помідорами. Я часто готую таку запіканку з кабачків для своєї родини влітку, вона дуже нагадує піцу. Корисний кабачковий пиріг рецепт приготування з покроковими фотографіями.

Інгредієнти

  • Кабачки 800-1000 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно 1 ст.
  • Розпушувач 10 г.
  • Філе куряче 150 г.
  • Ковбаса 70-100 г.
  • Помідори 3-4 шт.
  • Сир твердий 100 г.

Рецепт приготування пирога з кабачками:

Кабачки і цибулю натерти на середній тертці.
Добавити сіль, за смаком, яйця, борошно, розпушувач і добре розмішати.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Тісто по консистенції буде як на оладки.
Викласти тісто у форму, застелену пергаментом.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

На тісто викладаємо порізані філе куряче і ковбасу.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Потім викладаємо порізані кільцями помідори, посипати рубаною зеленню.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Нагріти духовку до 180 градусів та поставити кабачковий пиріг запікатися на 35 хвилин.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Вийняти пиріг з духовки, посипати тертим сиром та запікати ще 10 хвилин.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Готовий кабачковий пиріг-запіканку розрізаємо на порційні шматки, дуже смачно будь він гарячим чи холодним.

Кабачковий пиріг в духовці рецепт

Приємного смаку!

2 думки про “Кабачковий пиріг в духовці”

  1. Чому у інградієнтах є розпушувач,а у приготуванні немає?…Я приготувала з розпушувачем,вийшло дуже смачно,але без ковбаси було б смачніше

  2. Ольга, добрий день. Дякую за підказку, вже виправила, розпушувач додається при приготуванні тіста.

Коментарі закриті.