Котлети Пожарські виготовлені з курячого фаршу та паніровані у сухарях – смачні та поживні. Такі котлети сподобаються і дітям і дорослим. Пожарські котлети рецепт приготування з фото.
Інгредієнти
- Філе куряче 2 шт. ( 500 г.)
- Четвертина задня куряча 1 шт. (500 г.)
- Яйця 1 шт.
- Хліб білий 100 г.
- Молоко 30 мл.
- Цибуля 1 шт.
- Масло 100 г.
Рецепт приготування пожарських котлет:
Спочатку нарізаємо хліб маленькими кубиками і ставимо сушитися у духовку, нагріту до 160 градусів на 10-15 хвилин.
Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо в олії до золотистого кольору.
Філе куряче і четвертину курячу нарізаємо маленькими кубиками, солимо, перчимо, додаємо смажену цибулю, натерте вершкове масло, добре перемішуємо фарш.
Потім ретельно відбиваємо фарш і ставимо у холодильник на 15 хвилин.
В миску вбиваємо яйце, додаємо молоко і все збиваємо виделкою.
Дістаємо фарш з холодильника, формуємо руками котлети, обмокаємо у збите яйце з молоком, потім у сухарі і смажимо на сковорідці з додаванням олії до золотистого кольору.
Викладаємо смажені котлети на деко, застелене пергаментом і ставимо випікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Котлети готові.
Приємного смаку!