Котлети Пожарські

Котлети ПожарськіКотлети Пожарські
Котлети Пожарські виготовлені з курячого фаршу та паніровані у сухарях – смачні та поживні. Такі котлети сподобаються і дітям і дорослим. Пожарські котлети рецепт приготування з фото.

Інгредієнти

  • Філе куряче 2 шт. ( 500 г.)
  • Четвертина задня куряча 1 шт. (500 г.)
  • Яйця 1 шт.
  • Хліб білий 100 г.
  • Молоко 30 мл.
  • Цибуля 1 шт.
  • Масло 100 г.

Рецепт приготування пожарських котлет:

Спочатку нарізаємо хліб маленькими кубиками і ставимо сушитися у духовку, нагріту до 160 градусів на 10-15 хвилин.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо в олії до золотистого кольору.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Філе куряче і четвертину курячу нарізаємо маленькими кубиками, солимо, перчимо, додаємо смажену цибулю, натерте вершкове масло, добре перемішуємо фарш.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Потім ретельно відбиваємо фарш і ставимо у холодильник на 15 хвилин.

В миску вбиваємо яйце, додаємо молоко і все збиваємо виделкою.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Дістаємо фарш з холодильника, формуємо руками котлети, обмокаємо у збите яйце з молоком, потім у сухарі і смажимо на сковорідці з додаванням олії до золотистого кольору.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Викладаємо смажені котлети на деко, застелене пергаментом і ставимо випікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Котлети готові.

Котлети Пожарські рецептКотлети Пожарські рецепт

Приємного смаку!