Свинячі ребра запечені в духовці

Свинячі ребра запечені в духовціСвинячі ребра запечені в духовці
Свинячі ребра запечені в духовці – коронна друга страва зі свинини. Ароматні та соковиті реберця в маринаді справжня м’ясна страва на свята та на кожен день. Простий рецепт приготування свинячих реберець в рукаві.

Інгредієнти

  • Ребра свинячі 1 кг.
  • Часник 2-3 зуб.
  • Соєвий соус 5 ст.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.
  • Паприка 0,5 ч.л.
  • Сіль, перець

Ребра запечені в духовці рецепт

Приготуємо маринад для реберець.
Пропустити очищений часник через прес, змішати з іншими інгредієнтами, до однорідності.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Промити ребра, обсушити паперовим рушником, порізати на порційні шматки.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Викласти ребра в маринад і поставте у холодильник на 3-4 години.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Потім викласти ребра у рукав для запікання і поставити запікатися у духовку, нагріту до 180 градусів на 50 хвилин.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Вийняти ребра, розрізати пакет і поставити знову у духовку для на 10 хвилин, збільшивши температуру до 200 градусів, щоб утворилась ароматна рум’яна скоринка.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Ребра запечені в духовці чудово поєднуються з легкими салатами та будь-яким гарніром.

Ребра запечені в духовці рецептРебра запечені в духовці рецепт

Приємного смаку!