Короп по-австрийски

Короп по-австрийскиКороп по-австрийскиї
Короп по австрійськи – смачна та корисна страва, яка готується доволі легко. Дізнайтеся рецепт приготування коропа по австрійськи з фото.

Інгредієнти

  • 1 кг коропа,
  • 6 шт. філе анчоусів,
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • Для соусу:
  • 100 г бекону,
  • 1 цибулина,
  • 3 ст. л. томатної пасти,
  • 200 г жирних вершків,
  • перець чорний мелений,
  • 1 стручок червоного солодкого перцю,
  • сіль за смаком

Рецепт приготування

1. Для приготування коропа по-австрійськи необхідно обробленого коропа нарізати на шматки. У кожному шматочку зробіть надріз на відстані 1-1,5 см.

Короп по-австрийски

2. Підготовлені шматочки коропа з’єднайте з шматочками анчоусів, потім посоліть і поперчіть, підсмажити і викласти на тарілку.

3. Для соусу дрібно нарізати бекон, підсмажити, змішати з подрібненою і злегка обсмаженою цибулею, томатом, перцем, вершками і довести до кипіння.

Короп по-австрийски

4. Коропа залити соусом і тушкувати в духовці до готовності.

5. Подавати, оформивши листям зелені, часточками лимона.

Короп по-австрийски

Приємного смаку!