Відбивна зі свинини

Відбивна зі свининиВідбивна зі свинини
Новий рецепт приготування відбивних зі свинини, дізнайтеся як зробити соковиті смачні відбивні з свинини.
Відбивна з свинини дуже проста в приготуванні, а ще постачальник білків до організму, має корисні амінокислоти. Відбивна з м’яса добре смакує з відвареною картоплею або локшиною.

Інгредієнти

  • Свине філе
  • Борошно
  • Яйця
  • Сіль, перець

Рецепт приготування

Поріжте філе шматочками впоперек товщиною 1-1,5 см.

Відбивна зі свинини

Добре відбийте ці шматки з обох боків. Посоліть, поперчіть і залиште на 30 хвилин, щоб добре просоліли.

Відбивна зі свинини

Потім обваляйте відбивні у борошно, потім у збиті яйця і обсмажуйте на розігрітій сковорідці з обох боків до до рум’яної скориночки.

Відбивна зі свинини

Відбивна зі свинини

Подавайте відбивну як гарнір до відвареної локшини або різноманітних каш з круп. Окремо відбивні з свинини смакують добре з свіжими салатами.

Відбивна зі свинини

Приємного смаку!