» » Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусіКурячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі
Курячі сердечка тушковані в томатному соусі виходять соковиті та м'якенькі, гарно підійдуть до будь-якого гарніру. Простий рецепт з фото приготування цієї смачної страви. Курячі серця вважаються найкориснішими з субпродуктів птиці, тому часто готую для своїх дітей.

Інгредієнти

  • Курячі сердечка 500-600 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Вода 1 ст.
  • Сіль, перець
  • Зелень, олія

Рецепт приготування курячі сердечка в томатному соусі:


Курячі сердечка помити, дати стекти воді. Зрізати жир, з гострого краю зробити хрестоподібні надрізи, отримавши квітку.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковорідці в олії до прозорого стану.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Додати до цибулі порізані сердечка, закрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Для соусу в ємність всипати борошно і додаючи поступово холодну воду розмішати до повного розчинення борошна у воді.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Потім додайте сметану і томатну пасту і розмішати до однорідної консистенції.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Вилити соус до сердечок, посолити, поперчити, додати подрібнену зелень, закрити кришку і тушкувати ще 15 хвилин.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Курячі сердечка в томатному соусі подавати до столу з будь-яким гарніром.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Курячі кульки в сирно-вершковому соусі
Ніжні курячі кульки в сирно-вершковому соусі - поживна та смачна страва. Дізнайтесь найкращій перевірений рецепт приготування з фото. Курячі кульки готуються з рубленого курячого філе в сирно-вершковому соусі. Ця популярна страва з курятини стане в нагоді на кожен день та на святковий стіл.
Шашлички з курячих сердечок
Ці маленькі шашлички містять мінімум жиру і ефектно виглядають при подачі на стіл. Смачні шашлички з курячих сердечок рецепт з фото.
Курячі крильця в медово-гірчичному соусі
Курячі крильця з медом і гірчицею запечені в духовці - ніжна, соковита м'ясна страва яка підійде до будь-якого гарніру. Курячі крильця в медово-гірчичному соусі рецепт приготування з фото. Багато домогосподарок готують курячі крильця кожен день, просте в приготуванні блюдо та дуже смачне.
Гречаники в духовці
Гречаники в духовці в томатному соусі смачна та соковита друга страва на кожен день. Гречаники з фаршем досить популярне блюдо на Україні, просто та швидко готувати, мінімум інгредієнтів та дуже смачні. Гречаники приготовлені в духовці з ароматною підливою ще й не жирні, як на сковорідці. Рецепт
Куряче філе в апельсиновому соусі
Куряче філе в апельсиновому соусі виходить соковитим та смачним, просто тане у роті. Куряче філе з апельсином рецепт приготування з фото та покроковим описом. Швидкий та оригінальний рецепт курячого філе з апельсинами - зручна друга страва на кожен день.
Курячі сердечка в мультиварці
Курячі сердечка тушковані в мультиварці - дуже смажна та корисна страва, яка підійде до будь-якого гарніру. Курячі серця рецепт з фото та покроковим описом приготування. Сердечка курячі стають м'якими та соковитими завдяки додавання сметани.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору