Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусіКурячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі
Курячі сердечка тушковані в томатному соусі виходять соковиті та м’якенькі, гарно підійдуть до будь-якого гарніру. Простий рецепт з фото приготування цієї смачної страви. Курячі серця вважаються найкориснішими з субпродуктів птиці, тому часто готую для своїх дітей.

Інгредієнти

  • Курячі сердечка 500-600 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Борошно 1 ст.л.
  • Вода 1 ст.
  • Сіль, перець
  • Зелень, олія

Рецепт приготування курячі сердечка в томатному соусі:

Курячі сердечка помити, дати стекти воді. Зрізати жир, з гострого краю зробити хрестоподібні надрізи, отримавши квітку.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Цибулю порізати кубиками і обсмажити на сковорідці в олії до прозорого стану.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Додати до цибулі порізані сердечка, закрити кришкою і тушкувати 10-15 хвилин.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Для соусу в ємність всипати борошно і додаючи поступово холодну воду розмішати до повного розчинення борошна у воді.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Потім додайте сметану і томатну пасту і розмішати до однорідної консистенції.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Вилити соус до сердечок, посолити, поперчити, додати подрібнену зелень, закрити кришку і тушкувати ще 15 хвилин.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Курячі сердечка в томатному соусі подавати до столу з будь-яким гарніром.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі

Приємного смаку!