Картопля запечена «по-царськи»

Картопля запечена «по-царськи»Картопля запечена «по-царськи»
Існує безліч рецептів картоплі в духовці, але ця запечена картопля з курячим філе має дійсно ніжний та чудовий смак, дійсно «по-царськи». Картопля запечена в духовці – найпоширеніша друга страва в нашій країні, яку можна готувати на кожен день та свята. Рецепт смачної картоплі з м’ясом, запеченої в духовці.

Інгредієнти

  • Куряче філе 500 г.
  • Картопля 500 г.
  • Майонез
  • Сир твердий
  • Сіль, перець

Рецепт приготування картопля з курячим філе:

Куряче філе нарізаємо товщиною близько 1 см і відбиваємо, потім солимо і перчимо.

Картопля запечена «по-царськи»

Картоплю чистимо і нарізаємо товщиною 0,2 см.

Картопля запечена «по-царськи»

В змащену олією форму спочатку викладаємо шар із м’яса, потім картоплі зверху солимо, перчимо і робимо сітку з майонезу.

Картопля запечена «по-царськи»

Картопля запечена «по-царськи»

Потім знову викладаємо шар м’яса, картоплі, солимо, перчимо і робимо сітку з майонезу. Посипаємо подрібненою зеленню, тертим сиром, закриваємо форму фольгою і ставимо випікатися у розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.

Картопля запечена «по-царськи»

Картопля запечена «по-царськи»

Через годину фольгу знімаємо і даємо зарум’янитись скоринці.

Запечену картоплю подавати гарячою до столу. Смачна страва на вечерю.

Картопля запечена «по-царськи»

Приємного смаку!