Існує безліч рецептів картоплі в духовці, але ця запечена картопля з курячим філе має дійсно ніжний та чудовий смак, дійсно «по-царськи». Картопля запечена в духовці – найпоширеніша друга страва в нашій країні, яку можна готувати на кожен день та свята. Рецепт смачної картоплі з м’ясом, запеченої в духовці.
Інгредієнти
- Куряче філе 500 г.
- Картопля 500 г.
- Майонез
- Сир твердий
- Сіль, перець
Рецепт приготування картопля з курячим філе:
Куряче філе нарізаємо товщиною близько 1 см і відбиваємо, потім солимо і перчимо.
Картоплю чистимо і нарізаємо товщиною 0,2 см.
В змащену олією форму спочатку викладаємо шар із м’яса, потім картоплі зверху солимо, перчимо і робимо сітку з майонезу.
Потім знову викладаємо шар м’яса, картоплі, солимо, перчимо і робимо сітку з майонезу. Посипаємо подрібненою зеленню, тертим сиром, закриваємо форму фольгою і ставимо випікатися у розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
Через годину фольгу знімаємо і даємо зарум’янитись скоринці.
Запечену картоплю подавати гарячою до столу. Смачна страва на вечерю.
Приємного смаку!