М’ясо по-французьки

М'ясо по-французькиМ'ясо по-французьки
М’ясо по французьки – популярна кулінарна страва у всьому світі. М’ясо приготовлене в духовці за цим рецептом смачне, соковите та аппетитне. М’ясо по французьки приготовлене в духовці найкраще підійде до святкової вечері. Як готувати м’ясо по-французьки зі свинини рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Вирізка із свинини
  • Цибуля
  • Майонез
  • Твердий сир
  • Сіль, перець

Рецепт приготування м’ясо по французьки:

М’ясо нарізаємо шматочками товщиною 1 см і обов’язково поперек волокон.

М'ясо по-французьки

Потім кожний шматочок відбиваємо з двох сторін. Солимо перчимо і складаємо навпіл.

М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки

Складені навпіл шматочки викладаємо у форму для запікання, змащений вершковим маслом.

М'ясо по-французьки

Зверху на м’ясо викладаємо порізану півкільцями цибулю і поливаємо майонезом.

М'ясо по-французьки

М'ясо по-французьки

Випікаємо м’ясо в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.

М'ясо по-французьки

Після закінчення часу дістати м’ясо з духовки та посипати зверху тертим сиром. Знову поставити випікатися на 10-15 хвилин.

М'ясо по-французьки

Смачне соковите м’ясо по французьки готове, можна вживати як самостійне блюдо так і з гарніром.

Приємного смаку!