Рибні котлети

Рибні котлетиРибні котлети
Рибні котлети швидкі в приготуванні, соковиті та смачні – сподобаються навіть дітям! Для приготування рибних котлет знадобиться філе морської риби без кісточок (я брала філе хека). Котлети рибні рецепт приготування з фото та покроковим описом.

Інгредієнти

  • Філе риби 1 кг.
  • Хліб 100 г.
  • Сало свине 200 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування рибні котлети:

Рибне філе розморожуємо і віджимаємо від води. Чистимо цибулю.
Замочуємо хліб у воді, а коли розм’якне – добре віджимаємо.

Рибні котлети

Перекручуємо на м’ясорубці рибне філе, замочений хліб, сало і цибулю.

Отриманий фарш солимо, перчимо за смаком. Додаємо яйце і добре перемішуємо.

Рибні котлети

Рибні котлети

Формуємо котлети і обсмажуємо на сковорідці з обох боків до готовності.

Рибні котлети

Рибні котлети

Соковиті рибні котлети готові, смакуємо з гарніром.

Рибні котлети

Приємного смаку!