Запіканка з курячої печінки

Запіканка з курячої печінкиЗапіканка з курячої печінки
Запіканка з курячої печінки дуже смачна друга страва на кожен день для дітей та дорослих. Рецепт курячої печінки запеченої в омлеті в духовці, фото та поради. Запіканка з курячої печінки має ніжний смак, м’яка та корисна.

Інгредієнти

  • Куряча печінка 600 г.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Борошно, олія, зелень
  • Для заливки :
  • Сметана 200 г.
  • Яйця 3 шт.
  • Сіль, перець.

Рецепт приготування запіканка з курячої печінки:

Печінку вимити, нарізати середніми шматочками.

Запіканка з курячої печінки

Цибулю почистити і порізати кільцями – четвертинками. Моркву почистити, натерти на великій тертці.

Запіканка з курячої печінки

Моркву і цибулю підсмажити на сковорідці в олії до готовності. Викласти на дно форми для запікання.

Запіканка з курячої печінки

Печінку посолити, поперчити, обваляти в борошні і підсмажити на сковорідці.

Запіканка з курячої печінки

Викласти підсмажену печінку в форму на цибулю з морквою.

Приготувати заливку. Для цього вбити яйця в миску, додати сіль перець і збити їх виделкою.

Запіканка з курячої печінки

Потім добавити сметану і все добре перемішати. Залити нею запіканку і зверху посипати зеленню.

Запіканка з курячої печінки

Запікати в духовці, нагрітій до 190-200 градусів, на протязі 20-25 хвилин.

Запіканка з курячої печінки

Готову запіканку вийняти і дати постояти 10-15 хвилин.

Запіканка з курячої печінки

Приємного смаку!