Котлети під шубою

Котлети під шубоюКотлети під шубою
Котлети під шубою приготовлені в духовці – соковиті та смачні. Дуже смакують такі котлети з м’яса індички. Рецепт приготування котлет під шубою простий і згодиться на кожен день, але котлети можна подати і на святковий стіл. Дивіться оригінальний та новий рецепт котлет під шубою приготовлених в духовці.

Інгредієнти

  • Стегно з індички 1 шт. (вага 1 кг.)
  • Яйце 1 шт.
  • Батон або хліб 1 шматок
  • Майонез 1 ст. л. у фарш, 1 ст. л. для поливки
  • Цибуля 1 шт.
  • Молоко
  • Сіль, перець, сир твердий
  • Масло вершкове близько 50 г.
  • Помідори 2 шт.
  • Олія

Рецепт приготування котлети під шубою:

Від стегна відрізати кісточку, шкірку.

Котлети під шубою

Хліб подрібнити і залити молоком.

Котлети під шубою

Перемолоти через м’ясорубку м’ясо, розм’якшений і віджатий хліб, цибулю.

Котлети під шубою

В отриманий фарш додати майонез, яйце, сіль, перець і все добре вимішати.

Котлети під шубою

Сир і масло для начинки порізати шматочками. Мокрими руками зробити кульку з фаршу, сплюснути його. В центр покласти сир, потім зверху масло і защипнути краї.

Котлети під шубою

Обсмажити котлети на олії до золотистої скоринки, але не до готовності.

Котлети під шубою

Покласти котлети у форму для запікання. Зверху покласти порізані помідори.

Котлети під шубою

Сир натерти на мілкій тертці і покласти зверху на помідори, придавити їх трішки рукою. Зверху бризнути майонезом.

Котлети під шубою

Котлети під шубою запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 45 хвилин.

Котлети під шубою

Котлети під шубою

Приємного смаку!