Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Рагу з молодою картоплею і ковбасоюРагу з молодою картоплею і ковбасою
Рагу з картоплі – смачна друга страва на кожен день, особливо якщо не знаєте що приготувати на вечерю. Рецепт рагу з молодою картоплею і ковбасою простий в приготуванні, готується на сковороді.

Інгредієнти

  • Молода картопля 400 г.
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Перець солодкий 1 шт.
  • Ковбаса копчена 100 г.
  • Паприка мелена 0,5 ч. л.
  • Цукор 0,5 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт приготування рагу з картоплі:

Картоплю молоду необхідно взяти не великого розміру, почистити, розрізати навпіл, відварити в підсоленій воді.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Цибулю почистити, нарізати півкільцями і підсмажити на сковорідці до золотистого кольору додавши 2 ст.л. олії.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Перець порізати соломкою, додати до обсмаженої цибулі і смажити ще 2 хвилини.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Помідор порізати мілкими кубиками, добавити до перця і цибулі, також додати 2 ст. л. води і все це тушкувати на маленькому вогні під закритою кришкою на протязі 10 хвилин.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Потім додаємо паприку, цукор, сіль, перець, порізану ковбасу, відварену картоплю, все ретельно перемішати, закрити кришку і протушкувати ще 5 хвилин.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Ароматне рагу з молодої картоплі, овочів та ковбаси готове до споживання. Прикрасити рагу можна зеленню кропу та петрушки.

Рагу з молодою картоплею і ковбасою

Приємного смаку!