Картопля фрі в домашніх умовах

Картопля фрі в домашніх умовахКартопля фрі в домашніх умовах
Картопля фрі в домашніх умовах – досить популярна страва. Рецепт картоплі фрі в домашніх умовах простий, картопля виходить не гірше ніж в кафе – смачна та ароматна.
Любителі смачно поїсти дізнаються як приготувати картоплю фрі вдома, поради та секрети приготування.

Інгредієнти

  • Картопля
  • Олія
  • Сіль, перець, кетчуп

Рецепт приготування картопля фрі:

Помити, почистити картоплю. Обтерти картоплю серветкою щоб забрати вологу, так картопля фрі буде зі хрумкою скоринкою (волога не дозволяє їй утворюватись).

Картоплю порізати довгою соломкою за допомогою тертки або ножем, товщина кожної сторони приблизно 5-7 мм.

Картопля фрі в домашніх умовах

В невелику каструлю з товстим дном наливаємо олію і розігріваємо щоб вона кипіла.

Порціями кидаємо картоплю в каструлю, олія повністю повинна ії покривати. Не солити картоплю перед цим бо буде розлазитись.

Картопля фрі в домашніх умовах

Смажимо картоплю до рум’яної скоринки. Виймаємо готову картоплю фрі на паперові рушники, щоб забрати надлишок олії.

Картопля фрі в домашніх умовах

Солимо, перчимо за смаком. Картопля фрі добре смакує з додаванням кетчупу та легкого овочевого салату.

Картопля фрі в домашніх умовах

Приємного смаку!