Куряча печінка з цибулею

Куряча печінка з цибулеюКуряча печінка з цибулею
Простий рецепт курячої печінки смаженої з цибулею – друга страва яка підходить на кожен день і не потребує великих витрат. Куряча печінка з цибулею корисне та смачне блюдо.

Інгредієнти

  • 500 г курячої печінки
  • 3-4 цибулини-шалот
  • борошно для панірування
  • 0,2 ч. л. чорного меленого перцю і солі
  • 1 ст. л. хорошого соєвого соусу
  • 3 ст. л. бальзамика
  • 1 ст. л. дуже дрібно рубаної петрушки
  • 3-4 ст. л. оливкової масла

Рецепт приготування

1. Курячу печінку замаринувати в суміші чорного перцю і соєвого соусу на 1 годину.

2. Борошно змішати з дрібною сіллю.

3. Добре розігріти сковороду і розжарити в ній масло, печінку добре обваляти в борошні і обсмажити в олії з двох сторін до золотистої скоринки.

4. Зняти печінку і викласти в підігріте блюдо.

5. Цибулю нашаткувати соломкою вздовж росту пера і обсмажити в олії, яке залишилося від печінки, як тільки цибуля стане м’якою і почне набувати золотистого відтінку, додати бальзамік і закарамелізовать цибулю.

6. Викласти цибулю на печінку і посипати зверху рубаною петрушкою.

Приємного смаку!