Простий рецепт курячої печінки смаженої з цибулею – друга страва яка підходить на кожен день і не потребує великих витрат. Куряча печінка з цибулею корисне та смачне блюдо.
Інгредієнти
- 500 г курячої печінки
- 3-4 цибулини-шалот
- борошно для панірування
- 0,2 ч. л. чорного меленого перцю і солі
- 1 ст. л. хорошого соєвого соусу
- 3 ст. л. бальзамика
- 1 ст. л. дуже дрібно рубаної петрушки
- 3-4 ст. л. оливкової масла
Рецепт приготування
1. Курячу печінку замаринувати в суміші чорного перцю і соєвого соусу на 1 годину.
2. Борошно змішати з дрібною сіллю.
3. Добре розігріти сковороду і розжарити в ній масло, печінку добре обваляти в борошні і обсмажити в олії з двох сторін до золотистої скоринки.
4. Зняти печінку і викласти в підігріте блюдо.
5. Цибулю нашаткувати соломкою вздовж росту пера і обсмажити в олії, яке залишилося від печінки, як тільки цибуля стане м’якою і почне набувати золотистого відтінку, додати бальзамік і закарамелізовать цибулю.
6. Викласти цибулю на печінку і посипати зверху рубаною петрушкою.
Приємного смаку!