» » Запечене м'ясо «Куркуль» і соус з хріном

Запечене м'ясо «Куркуль» і соус з хріном

Запечене м'ясоЗапечене м'ясо
Запечене м'ясо в духовці виходить соковитим та смачним. Рецепт м'яса запеченого у фользі та соусу з хріном, приготуйте до Великодня.

Інгредієнти

  • 1,5 - 2 кг свинячої шинки
  • 150 г вишень без кісточок
  • 1 головка часнику
  • 100 г вишневого соку
  • лаванда
  • сіль
  • перець

Рецепт приготування


Лаванду в ступці перетираємо із сіллю і перцем та ретельно натираємо цим м'ясо. Залишаємо його на 4 — 5 годин. Вишні начиняємо зубчиками часнику, у м'ясі робимо надрізи і шпигуємо його вишнями.

Беремо подвійну фольгу, кладемо м'ясо та заливаємо його вишневим соком. Так залишаємо на 1 годину. при кімнатній температурі. Духовку розігріваємо до температури 160 — 170 градусів. Печемо м'ясо 1,5 — 2 години.

Секрет м'яса видно на розрізі; у кожній червоній ягідці вишні є біленький шматочок часнику. І така начинка дуже пасує до свинини.

Соус із хрону до запеченого м'яса

Запечене м'ясо «Куркуль» і соус з хріном


Інгредієнти:
Корінь хрону
4 варені яйця
часник
кріп
майонез
сіль
цукор.

ПРИГОТУВАННЯ
Корінь хрону миємо, чистимо, тремо на дрібній тертці, додаємо варені терті яйця, посічені кріп та часник, сіль і цукор. Заправляємо майонезом.
Соус зберігати у посудині під щільною накривкою, щоб не втрачав гостроти.

Приємного смаку!
Джерело Рецепти господині 2014'03(1)СВ

Схожі рецепти

Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчний рулет з плавленим сиром - будь-яка господиня буде в захваті від такого рулету. Доволі простий рецепт приготування та продукти можна знайти в кожному магазині. А часу, щоб його приготувати яєчний рулет з сиром потрібно всього хвилин 20 або навіть менше. Яєчний рулет з плавленим сиром
Запечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото. Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.
Локшина з грибами і шпинатом
Локшина з грибами та шпинатом - пісна друга страва під час Великого посту. Простий рецепт смачної локшини на обід під час посту. В дні коли дозволена риба, додайте банку тунця до такої локшині - стане ще смачніше.
Телячий рулет
Із задоволенням готую ці рулети — багато з них придумала сама, поєднуючи різні продукти. Я дуже люблю оздоблювати тарілки із готовими стравами, а у формуванні рулетів теж є де розігнатись фантазіі. Рулет телячий рецепт приготування в духовці.
Короп смажений в сухарях з соусом тартар
Короп смажений, рецепт з фото та покроковим описом. Короп - дуже смачна риба! А короп смажений в сухарях та з додаванням до нього соусу тартар - повірте, не відірвешся! Дізнайтеся як приготувати смаженого коропа, рецепт з фото. Як зробити соус тартар до риби з сметани, огірків та спецій.
Запечені баклажани з м'ясом і овочами в духовці
Запечені баклажани в духовці оригінальна друга страва, рецепт приготування з фото і покроковим описом. М'ясний фарш і овочі - прекрасне поєднання, ситне, збалансоване і смачне. Баклажани запечені з фаршем, солодким перцем, помідорами, цибулею і притрушені сиром.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору