Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкоюДомашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою
Ковбаса з курячою печінкою і гречкою смачна та має дуже прості складники. Доступний та легкий рецепт домашньої ковбаси з печінкою та гречкою.
Смачна ковбаса з курячою печінкою до святкового пасхального столу.

Інгредієнти

  • Куряча печінка 700 г.
  • Крупа гречана 1 ст.
  • Цибулина 1 шт.
  • Часник 2 зубці
  • Кишки 1,5 м.
  • Вода 1/3 ст.
  • Сіль, перець

Рецепт приготування ковбаси з курячою печінкою та гречкою:

Гречану крупу відваріть і залиште, щоб охолонула.
Цибулю поріжте кубиками і підсмажте.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Курячу печінку поріжте на маленькі кубики.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

До порізаної печінки додати відварену гречку, цибулю, сіль, перець, все ретельно перемішайте. Я ще додала приблизно 50 грамів сала порізаного кубиками.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Начинити кишку отриманим фаршем і зав’язати кінці кишки.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Ковбасу відваріть у киплячій воді на протязі 15 хвилин.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Готову ковбасу викласти на серветку щоб забрати надлишкову вологу.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Обсмажити домашню ковбасу на сковороді з олією з обох боків до рум’яної скоринки.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Вийшла дуже смачна ковбаса з печінкою і гречкою.

Домашня ковбаса з курячою печінкою і гречкою

Приємного смаку!