Ковбаса з курячою печінкою і гречкою смачна та має дуже прості складники. Доступний та легкий рецепт домашньої ковбаси з печінкою та гречкою.
Смачна ковбаса з курячою печінкою до святкового пасхального столу.
Інгредієнти
- Куряча печінка 700 г.
- Крупа гречана 1 ст.
- Цибулина 1 шт.
- Часник 2 зубці
- Кишки 1,5 м.
- Вода 1/3 ст.
- Сіль, перець
Рецепт приготування ковбаси з курячою печінкою та гречкою:
Гречану крупу відваріть і залиште, щоб охолонула.
Цибулю поріжте кубиками і підсмажте.
Курячу печінку поріжте на маленькі кубики.
До порізаної печінки додати відварену гречку, цибулю, сіль, перець, все ретельно перемішайте. Я ще додала приблизно 50 грамів сала порізаного кубиками.
Начинити кишку отриманим фаршем і зав’язати кінці кишки.
Ковбасу відваріть у киплячій воді на протязі 15 хвилин.
Готову ковбасу викласти на серветку щоб забрати надлишкову вологу.
Обсмажити домашню ковбасу на сковороді з олією з обох боків до рум’яної скоринки.
Вийшла дуже смачна ковбаса з печінкою і гречкою.
Приємного смаку!