Тефтелі з рисом

Тефтелі з рисомТефтелі з рисом
Тефтелі з рисом можна приготувати кожен день на вечерю. Рецепт з фото приготування, рисові тефтелі мають неповторний смак, вам запам’ятається надовго.
Тефтелі легка та смачна друга страва, яку можете готувати на свята та день народження. Фарш можна брати за вашим смаком, в мене був з індика.

Інгредієнти

  • Фарш індичий 800 г.
  • Рис 1 ст.
  • Яйце 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сіль, перець, борошно

Рецепт приготування рисові тефтелі:

Рис відварити і залишити, щоб охолонув.

Тефтелі з рисом

Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на великій тертці і обсмажити на сковороді.

Тефтелі з рисом

Добавити у фарш рис, обсмажені цибулю з морквою, сіль, перець, яйце і все добре перемішати.

Тефтелі з рисом

Сформувати кульки діаметром 3 см, обваляти у борошні, підсмажити на сковорідці.

Тефтелі з рисом

Викласти тефтелі у каструлю.

Змішати томатну пасту із сметаною, розвести гарячою водою і залити отриманою підливкою тефтелі. Посолити, поперчити, додати лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні на протязі 30 хвилин.

Тефтелі з рисом

Тефтелі з рисом найкраще смакують з картоплею пюре.

Тефтелі з рисом

Приємного смаку!