Домашня куряча ковбаса

Домашня куряча ковбасаДомашня куряча ковбаса
Домашня куряча ковбаса проста в приготуванні, ароматна та смачна. Рецепт з фото курячої ковбаси зробленої в домашніх умовах та запеченої в духовці з покроковим описом.
Ніжна домашня ковбаса стане в нагоді до Великодня, та інших свят.

Інгредієнти

  • Філе куряче 1 кг.
  • Стегно куряче 600 г.
  • Сало 150 г.
  • Вершки 100 мл
  • Кишки 1,5 м.
  • Часник 2 зубці
  • Паприка, коріандр, сіль, перець

Рецепт приготування домашньої ковбаси:

З курячого стегна видалити шкіру і кістку. М’ясо від стегна, філе, сало перемолоти через м’ясорубку використовуючи сітку для ковбаси.

Домашня куряча ковбаса

В отриманий фарш додати подрібнений часник, вершки, паприку, коріандр, сіль, перець і все добре перемішати.

Домашня куряча ковбаса

Кишки промити у воді, віджати від рідини.

Надіти насадку на м’ясорубку без сітки, сформувати ковбасу.

Домашня куряча ковбаса

Не потрібно заповнювати кишки сильно, щоб вони не лопнули. Щоб вийшло повітря з середини, проколіть ковбасу голкою в декількох місцях.

Домашня куряча ковбаса

Зв’яжіть кишки нитками. В розігрітій олії на сковороді обсмажити ковбасу до рум’яної скоринки з обох боків.

Домашня куряча ковбаса

Домашня куряча ковбаса

Обсмажену ковбасу покладіть на деко застелене пергаментом і поставити у розігріту до 120 °С духовку випікатися на одну годину.

Домашня куряча ковбаса

Смачна домашня куряча ковбаса без хімії та барвників. А смак дуже гарний!

Домашня куряча ковбаса

Приємного смаку!