Запечене сало у фользі

Запечене сало у фользіЗапечене сало у фользі
Запечене сало у фользі виходить дуже смачним та ніжним, з ароматом прянощів. Сало запечене у фользі в духовці приготувати просто за нашим рецептом з фото.
Запечене сало з часником в духовці відмінна закуска на кожен день та свята.

Інгредієнти

  • Сало
  • Часник
  • Приправа Французькі трави
  • Фольга для запікання
  • Сіль, чорний мелений перець

Рецепт приготування сала в фользі:

Запечене сало у фользі

Сало замочити на 30 хвилин у холодній воді. Дістати з води та обтерти паперовими рушниками.
Якщо сало не солене посолити, небагато поперчити.

Запечене сало у фользі

Часник почистити на зубки, які можна перерізати навпіл. Зробіть в салі ножем глибокі отвори і вставити в них зубочки часнику.

Запечене сало у фользі

Запечене сало у фользі

Сало посипати з усіх боків приправою французькі трави та замотати у фольгу.

Запечене сало у фользі

Покласти сало в фользі у форму для запікання, налити у форму води приблизно на 1-1,5 см.

Запечене сало у фользі

Форму з салом поставити в розігріту до 180 °С духовку на 1,5 години.

Запечене сало у фользі

Дістати готове сало та дати трішки вихолонути. Тепер можна робити бутерброди з запеченим салом, смакота!

Запечене сало у фользі

Запечене сало у фользі

Приємного смаку!