Гречаники з фаршем

Гречаники з фаршемГречаники з фаршем
Гречаники з фаршем – простий та швидкий рецепт приготування в домашніх умовах з фото. Для любителів «Гречаної каші» сьогодні приготуємо оригінальне блюдо з цікавою назвою гречаники з фаршем.
Дізнайтеся як приготувати гречаники, рецепт з покроковим фото.

Інгредієнти

  • Фарш 700 г.
  • Гречка 1 стакан
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль, чорний перець за смаком
  • Яйця, борошно для обвалювання
  • Олія для смаження

Рецепт приготування

1. Відварити гречку, висипати в миску, щоб охолола.

2. Порізати кубиками цибулю, натерти моркву на великій тертці і обсмажити в олії на сковорідці.

Гречаники з фаршем

3. Добавити в миску з гречкою обсмажену цибулю з морквою, фарш, сіль, перець і ретельно усе вимішати.

Гречаники з фаршем

Гречаники з фаршем

4. Сформувати кружечки діаметром 4-5 см., товщиною 1 см.

5. Обваляти їх у борошні, вмочити у збиті яйця і обсмажити на розігрій сковорідці з обох боків.

Гречаники з фаршем

Гречаники з фаршем

Гречаники з м’ясом – традиційна страва української кухні, дуже смачна та легка в приготуванні. Гречаники можна вживати окремо як другу страву, або з овочевим гарніром.

Приємного смаку!