Балик з курячого філе

Балик з курячого філеБалик з курячого філе
Балик з курячого філе – домашня апетитна страва. З курячого балику можна приготувати смачні бутерброди до сніданку, а можете м’ясо використати для приготування салату. Простий рецепт приготування балика з курячого філе.

Інгредієнти

  • Куряче філе 400 г. (2 шт.)
  • Сіль морська 160 г.
  • Перець мелений (або суміш перців) 1 ст. л.
  • Суміш трав (французька) 1 ст. л.
  • Коньяк 30-40 мл.
  • Лист лавровий 5 шт.

Рецепт приготування балика:

Промиваємо куряче філе і обсушуємо паперовим рушником. Відрізаємо плівку, хрящі, сухожилля.

Балик з курячого філе

Висипаємо у ємність кухонну сіль, перець мелений, суміш трав, подрібнений лавровий лист, наливаємо коньяк і усе ретельно перемішуємо.

Балик з курячого філе

Балик з курячого філе

Висипаємо на дно пластикової ємності половину суміші, викладаємо зверху куряче філе, висипаємо іншу половину суміші на філе і щільно все притискаємо долонями. Закриваємо ємність і ставимо у холодильник на 24 години.

Балик з курячого філе

Дістаємо філе із холодильника, добре промиваємо, обсушуємо паперовим рушником, загортаємо кожне філе у марлю, викладаємо у ємність і знову ставимо у холодильник на 24 години.

Балик з курячого філе

Балик з курячого філе

Балик з курячого філе

Після цього балик з курячого філе можна куштувати. Робимо смачні бутерброди з баликом.

Балик з курячого філе

Приємного смаку!