Омлет по-грецьки

Омлет по-грецькиОмлет по-грецьки
Рецепт смачного омлету по-грецькі, приготування з фото. Дізнайтеся простий рецепт омлет по-грецькі з молоком, смачна друга страва на кожен день.

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 2 склянки молока
  • 8 ст. л. борошна з пшениці
  • 2 ст. л. консервованого зеленого горошку
  • 1 відварена морквина
  • 100 г мигдалю
  • 1/4 ч. л. тертого мускатного горіха
  • 2 ст. л. маргарину
    сіль

Рецепт приготування

З яєць, борошна, мускатного горіха і молока замісити рідке тісто, посолити і залишити на 30 хвилин.

Морква і мигдаль дрібно порубати, додати в тісто разом із зеленим горошком і перемішати.

Омлет по-грецьки

Омлет по-грецьки

Омлет смажити на добре розігрітій олії до готовності. Відразу подавати до столу.

Омлет по-грецьки

Омлет смажать у важкій сковороді з рівним дном. У ній не можна готувати інші страви, не можна її мити.

Щоб очистити сковороду, достатньо її, ще гарячу, протерти чистим папером з невеликою кількістю крупної солі.

Приємного смаку!