Котлети з печінки

Котлети з печінкиКотлети з печінки
Котлети з свинячої печінки корисні та поживні. Печінкові котлети рецепт приготування з фото та покроковим описом. Котлети з печінки найкращій рецепт – ароматні, мають відмінний смак.

Інгредієнти

  • Печінка (свина, яловича) 500 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Борошно 2 ч. л.
  • Сметана 1 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор 0,5 ч. л.

Рецепт приготування печінкових котлет:

Печінку необхідно помити, розрізати на шматки і пропустити через м’ясорубку, або подрібнити у комбайні.

Котлети з печінки

Цибулю натерти на мілкій тертці.
Змішати усі інгредієнти.

Котлети з печінки

Викладати печінковий фарш на розігріту сковорідку по 1 ст. ложці і обсмажувати з обох боків до готовності.

Котлети з печінки

Котлети з печінки

Скласти котлети з печінки у каструльку налити 30 мл води і протушкувати під закритою кришкою на маленькому вогні 3-5 хвилин.

Котлети з печінки

Ця м’ясна друга страва підходить на кожен день як гарнір до різних каш.

Котлети з печінки

Приємного смаку!