М’ясний рулет з фаршу з яйцем

М’ясний рулет з фаршу з яйцемМ’ясний рулет з фаршу з яйцем
М’ясний рулет з фаршу з яйцем всередині – смачна ситна страва яку можна приготувати на свята та на кожен день. Рецепт приготування з фото рулету з фаршу. М’ясний рулет з яйцем запечений в духовці порадує ваших близьких і рідних.

Інгредієнти

  • Яйця 5 шт. (4 – для начинки, 1– у фарш)
  • Фарш яловичина або змішаний 0,5 кг.
  • Молоко 4 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сіль, перець, майонез

Рецепт приготування м’ясного рулету:

Відварити 4 яйця вкруту, почистити.

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

Цибулю натерти на мілку тертку. Яйце збити з молоком. Додати в фарш яйце з молоком, цибулю, сіль, перець і все добре перемішати. Фарш не повинен бути густим.

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

На дно пергаментної бумаги викласти фарш, зверху положити по центру яйця одне за одним.

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

Закатайте рулет за допомогою пергаменту. Змажте зверху майонезом.

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

Відправте рулет в розігріту до 200 °C духовку і випікайте 45-50 хвилин.

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

М’ясний рулет з фаршу з яйцем

Дати щоб рулет з фаршу охолов та подавати до столу.

Приємного смаку!