Куряча ковбаса з печінкою

Куряча ковбаса з печінкоюКуряча ковбаса з печінкою
Куряча ковбаса в домашніх умовах легко готується, смачна та ароматна. Рецепт курячої ковбаси з печінкою, відварена у воді.
Домашня ковбаса з курятини швидкого приготування виходить надзвичайно смачною, а найголовніше – без всяких шкідливих добавок!

Інгредієнти

  • 2 кг курячого фаршу
  • 300 г печінки
  • 150 г сала
  • сіль – за смаком
  • перець – за смаком
  • приправа для домашньої ковбаси – за смаком
  • 1 головка часнику
  • 60-100 мл холодної води
  • свинячі кишки

Рецепт приготування курячої ковбаси:

У курячий фарш додайте дрібно нарізане сало (можна пропустити через м’ясорубку), потім наріжте величенькими шматками курячу печінку, додайте подрібнений часник, сіль, перець, приправу для домашньої ковбаси, воду.

Куряча ковбаса з печінкою

Кишки 1,5 години витримайте в солоній воді, періодично її міняючи.

Щоб оболонка легше відокремлювалася від ковбаси, при набиванні в кишку фаршу налийте в неї трохи рослинного масла. Наповніть кишки фаршем за допомогою спеціальної насадки або горлечка пластикової пляшки, попередньо обрізавши його.

Куряча ковбаса з печінкою

Готові ковбаски залиште на кілька годин (краще на ніч), потім голкою наколи кишку особливо в тих місцях, де є порожнеча.
Потім ковбасу відваріть. Для цього воду доведіть до кипіння, посоліть за смаком, додайте лавровий лист, перець запашний і варіть в ній ковбасу приблизно 25-30 хвилин.

Після цього запікайте в духовці або обсмажити колечка на вершковому маслі.
Домашня куряча ковбаса смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного смаку!
Джерело – Домашняя кухня. Лучшие кулинарные рецепты 2014.10