Домашня ковбаса в духовці

Домашня ковбаса в духовці
Домашня ковбаса в духовці завжди смачна, бо зроблена із м’яса, а не сої. А якщо її приправити, ще й за моїм рецептом, то ліпшої печеної ковбаски до свят і не треба. Спробуйте приготувати домашню ковбасу печену в духовці?

Інгредієнти

  • 1 кг свинини
  • 300 г сала
  • приправи: часник, перець чорний, мелений коріандр, мелений лавровий лист, гірчиця чорна у зернах
  • трішки води
  • кишки свинячі

Рецепт приготування домашньої ковбаси:

М’ясо та сало ріжемо кусочками, солимо, приправляємо розтертим часником, перцем, коріандром, лавровим листком, гірчицею у зернах.

Добре вимішуємо, вибиваємо, вливаємо трохи води. Начиняємо кишку, зав’язуємо, скручуємо ковбасу кільцем, печемо у духовці 1 год. 20 хв. або 1,5 години.

Гірчиця додає ковбасі оригінального смаку. Поріжте печену ковбасу шматочками та подавайте до святкового столу.

Домашня ковбаса в духовці

Приємного смаку!
Джерело – Рецепти господині №12 2013