Відбивні з фаршу

Відбивні з фаршуВідбивні з фаршу
Відбивні з фаршу – смачний гарнір до каш, рецепт з фото. Відбивна з фаршу готується швидко з будь-якого фаршу – змішаного (свинина і курка), фаршу з яловичини або свинини. Виходить дуже смачно і зовсім не схоже на домашні котлети.

Інгредієнти

  • Фарш змішаний (свинина і яловичина) 0,5 кг.
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйце 2-3 шт.
  • Борошно, олія, сіль, перець за смаком

Рецепт приготування відбивних з фаршу:

Почистити, натерти на мілкій тертці цибулю і додати її до фаршу. Посоліть, поперчіть фарш і все ретельно перемішайте.

Відбивні з фаршу

В одну тарілку вбийте яйця і збийте їх виделкою або вінчиком.

Відбивні з фаршу

В другу насипте борошно. Сформуйте із фаршу кульки діаметром близько 3 см і вмочити їх у борошно придавити їх так, щоб вийшли відбивні діаметром 5-6 см.

Відбивні з фаршу

Потім вмочіть кожну відбивну в яйце і обсмажити на попередньо розігрітій сковорідці з обох боків до готовності.

Відбивні з фаршу

Відбивні з фаршу

Відбивні з фаршу

Соковиті відбивні з фаршу готові, подавайте до столу.

Відбивні з фаршу

Приємного смаку!