Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисомЛедачі голубці з рисом
Ледачі голубці нагадують голубці класичні лише набором продуктів, а готуються дуже просто і швидко, рецепт з фото та описом.
Ледачі голубці з рисом – смачна та проста в приготуванні друга страва. Любите голубці, а возитися ніколи? Вам на виручку запропоную свій рецепт ледачих голубців на сковороді.

Інгредієнти

  • Фарш 800 г. (змішаний)
  • Капуста 300-350 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Рис 200 г.
  • Цибулина 1 шт.
  • Морквина 1 шт.
  • Сухарі панірувальні, сіль, перець
  • Для соусу:
  • Томатна паста 3 ст. л.
  • Сметана 150 г.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Вода 100 мл.

Рецепт приготування ледачих голубців:

Рис відварити.

Ледачі голубці з рисом

Капусту варити 5-7 хвилин в киплячій воді, охолодити.

Ледачі голубці з рисом

Перемолоти через м’ясорубку, або подрібнити у комбайні.

Ледачі голубці з рисом

Моркву натерти на великій тертці, цибулю порізати кубиками і обсмажити.

Ледачі голубці з рисом

Змішати рис, фарш, капусту, яйце, обсмажені моркву з цибулею, посолити, поперчити і все добре вимішати.

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Сформувати голубці, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити.

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Викласти обсмажені голубці у каструлю, налити гарячої води на 2 см нижче верха голубців.

Ледачі голубці з рисом

Для соусу змішати сметану, томатну пасту, борошно.

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Додайте небагато води і ще раз все добре перемішати.

Ледачі голубці з рисом

Залити соусом голубці, добавити подрібнену зелень кропу і петрушки і тушкувати на маленькому вогні 15 хвилин.

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Ледачі голубці з рисом

Приємного смаку!