Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквоюРиба тушкована з цибулею і морквою
Риба тушкована з овочами, що приготовлена за цим рецептом, буде до смаку і дорослим, і дітям – страва ніжна, соковита і ситна.
До тушеної риби можна подати любий гарнір – гарячу варену картоплю або пюре, рис, гречану кашу. Дізнайтеся рецепт приготування риби тушкованої в томаті з цибулею та морквою.

Інгредієнти

  • 1-1,5 кг риби
  • 2-3 яйца
  • 2 ст. л. майонезу
  • 2 цибулини
  • 2 морквини
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • сіль, перець за смаком
  • мука для панірування
  • олія для смаження

Рецепт приготування

1. Тушку риби нарізати шматочками товщиною 3-4 см, посолити і поперчити за смаком, залишити на 20 хвилин.

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

2. Яйця збити з майонезом і сіллю. Муку просіяти. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці.

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

3. Цибулю обсмажити в олії, додати моркву і томатну пасту, перемішати та трохи протушкувати.

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

4. Шматки риби обваляти в муці, вмочити у збиті яйця з майонезом, обсмажити з двох сторін в олії до золотавого кольору.

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

Риба тушкована з цибулею і морквою

5. Рибу викласти в сковороду, перекладаючи обсмаженими овочами, долити 0,5 стакана води, тушкувати протягом 30 хвилин під кришкою.

Риба тушкована з цибулею і морквою

Приємного смаку!